Bežite pod "jorgan", stiže Ronaldo!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 18.02.2019.
10:22
Izvor: Sportske.net

Juventus je već odbranio titulu i sada je ostao samo jedan cilj. I Ronaldo u glavnoj ulozi, a u Madridu znaju i zbog čega...

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Juventus je praktično završio posao kada je titula u pitanju. Jasno, da to niko neće reći, ali 13 bodova prednosti u odnosu na Napoli posle 24 utakmice zaista je nedostižno.

Zbog toga, s obzirom da su ispali iz kupa Italije, Liga šampiona ostaje veliki cilj. Alegri će moći da odmara igrače i da sve karte baci na to da se dokopa trećeg finala u pet godina i konačno prigrabi trofej.

Ali, proba za "Vanda Metropolitano" u junu ne može da bude teža u osmini finala, Atletiko koji ima veliku ambiciju da takođe ponovo zaigra u finalu i to pred svojim navijačima.

Derbi osmine finala Lige šampiona igra se u sredu, a Madrid će ponovo videti Ronalda. On istina nikada nije igrao na "Vandi", ali je na "Kalderonu" i za svojih osam godina u Španiji često bio u poziciji da igra protiv "Kolčonjerosa".

Kristijano je noćna mora za Atletiko, oni su njegova omiljena žrtva, pobeđivao ih je uglavnom gde ih je video, pogotovo u Ligi šampiona, naime, dva finala je dobio protiv Atletika, uz to eliminisao ih je i u nokaut fazi.

U kupovima odnosno španskom i Superkupu Evrope, nije imao toliko uspeha, ali jedna stvar je konstanta, uvek je davao golove.

Naime, u 31 meč protiv Atletika postigao je 22 gola u "Madrilenju". Sada u dresu novog kluba ponovo će biti noćna mora za Simeonea.

Inače, Ronaldo je, kako piše "Tutosport" veoma opušten, uveren da je Juve mnogo kvalitetniji od Atletika, mada Juventus teško igra protiv "Jorgandžija".

Arsen Venger mu daje za pravo.

"Ne vidim kako će ih Atletiko pobediti, mnogo su jači, imaju sada i Ronalda, baš bi bilo veliko iznenađenje", tvrdi Francuz.

Ima i drugačijih mišljenja, da Juventus nikada u Evropi ne igra tako dobro kao u Italiji, ali je istina da nikada nije imao Ronalda za koga je Liga šampiona poput kuće, osvojio je pet puta, tri u nizu, i ne namerava da stane.

Zbog toga je doveden, i sada je čas da preuzme najveću odgovornost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Tuesday, 19.02.2019
12:14

Vidim da su ovde svi sigurni u prolazak Juventusa ali ATM je možda i najteži protivnik za Juventus igraju skoro pa identičan stil igre zasnovan na jakoj odbrani.A razlika u kvalitetu nije bas toliko ogromna koliko se tvrdi,plus Atletiko ce imati motiv vise u vidu osvete Ronaldu.Ja tipujem na prolaz ATM-a

avatar
Badr Hari
Monday, 18.02.2019
17:57

Od 22 gola Atletiku 9 je dao sa bele tačke, što će reći skoro svaki drugi je sa penala. Od preostalih 13 golova 3 su slobodnjaci, 1 izvan 16m i ostalo tap-in-ovi iz peterca. U finalima protiv Atletika ga nije bilo na terenu 240 minuta, a po jedan gol u svakom od tih finala je dao naravno sa bele tačke, što bi rekli 'sam je osvojio Realu sve tutule u LŠ'. :D Ako mu sudije omoguće dovoljan broj penala i priznaju golove iz ofsajda i nakon faulova u napadu nema razloga da i Juveu na isti način 'sam' ne osvoji LŠ. :D

Samo pita se nešto i Perez, a protiv Ajaksa smo videli da je i dalje vrlo ozbiljan u izboru sudija. Pa ukoliko i marketing izlizanog bude isto toliko ozbiljan u izboru sudija biće zanimljivo videti u finalu ko će koga uspeti da pokrade. :D

avatar
Impozantno
Monday, 18.02.2019
22:28

Kolko je Mesi dao golova u finalima zadnjih pet sezona?

avatar
Impozantno
Monday, 18.02.2019
22:32

I ne brini se nista sad sam pricao s Perezom kaze sad kad bude tekma kaze necu jedan penal da im trazim za Juventus dva cu i jos neki gol iz ofsajda,a kad bude bilo finale LS Real Juventus reci ce svim igracima koji budu pored Ronalda da se sklone da daje golove jer on mora da se markentiski isplati.

avatar
The_Matrix
Monday, 18.02.2019
13:48

U oba finala Ronaldo i njegov tim su pokrali Atletiko, a on ni u jednom od ta 2 nije imao nikakav doprinos. Sem onog golu u produzetku sa penala kada je sve bilo reseno.

avatar
Impozantno
Monday, 18.02.2019
22:33

A koji je doprinos imao Mesi u zadnjih 5 sezona finala LS hahahah.

avatar
fadsasdfads
Wednesday, 20.02.2019
04:31

Kakav je messi imao doprinos u svim finalima?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 18.02.2019
12:54

Nije dva finala nego jedno.

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 18.02.2019
14:05

2 druze . 2014 i 2016

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 18.02.2019
17:56

1 druze, 2014. Ko razume, shvatice.

avatar
Japanac
Monday, 18.02.2019
16:39

Jedno protiv Barca jedno protiv Reala