Bezidejni Liverpul poražen na "Apton Parku"

Autor: Boban Filipović
subota 20.09.2014.
20:28
Izvor: Sportske.net

"Redsi" u gostima kod Vest Hema doživeli treći poraz nakon pet odigranih kola u Premijer ligi. Nije pomogao ni talični Sterling, ovo je prvi put kako je hitronogi mladić postigao gol, a da je Liverpul izgubio meč.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Nije moglo da počne bolje za domaćina, već u drugom minutu meča došli su do prednosti.

Tomkins je bio najviši u skoku na drugoj stativi nakon prekida, Vinston Rid to prati i bez problema ubacije loptu u mrežu Minjolea.

Liverpul je u nokdaunu, "Čekićari" to nemilosredno kostiste i već u 7. minutu a semaforu "Apton Parka" piše 2:0.

Divan lob Diafre Sakoa, Minjole je samo pogledom ispratio let lopte.

"Redsima" je probleme naročito zadavao njihov bivši igrač Stjuart Dauning.

Gosti se bude, počinju da igraju, a rezultat stiže u 26. minutu.

Mario Baloteli je sjajno umirio jednu loptu leđima okrenut golu, na nju natrčava Rahim Sterling, Adrijan je nemoćan - 2:1.

Do poluvremena Vest Hem pokušava ponovo da stekne dva gola prednosti, njegovi napadači ne koriste par poluprilika, rezultat se ne menja, a u nastavku se Sem Olejdajs opredelio da čuva stečenu prednost.

Liverpulu je svesno prepušteno da napada, ali kako je vreme odmicalo bunker domaćina je bivao sve upečatljiviji, ali i sigurniji.

Ne može se reći da "Redsi" nisu imali prilike da izbegnu poraz, ali Adrijan je krotio njihove pokušeje, najbolje su imali Baloteli i Borini.

Rodžersove izmene nisu urodile plodom (Lazar Marković presedeo ceo meč na klupi), falila je ideja u igri, a Liverpul u samom finišu biva kažnjen preko rezerviste Morgana Amalfitana koji postavlja konačnih 3:1.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke