Bezidejni, ali srećni Arsenal se provukao - Pepeova glupost, Bijelsini momci pogađali prečku čak tri puta!

Autor: Stefan Matić
nedelja 22.11.2020.
19:23
Izvor: Sportske.net

Na "Eland Roudu" bez pobednika, Lids imao igrača više maltene celo drugo poluvreme (0:0).

EPA-EFE/Paul Ellis
EPA-EFE/Paul Ellis

Povezane vesti

Jorkširci čak tri puta pogađali okvir u drugom delu igre, Arsenal se vraća kući sa bodom kao kuća (0:0).

Lids je ofanzivnije počeo utakmicu, Bijelsin tim je u prvom delu igre imao čak 13 šuta ka golu, od toga dva u sam gol.

Dobre prilike su imali Bamford i Klih, na drugoj strani Arsenal beleži najbolju priliku preko Pepea, ali pokušaj bivšeg fudbalera Lila završava na samom okviru gola.

Drugi deo igre počinje velikom glupošću upravom Pepea. Reprezentativac Obale Slonovače je konačno počeo meč Arsenala u startnoj postavi u PL, ali već u 51. minutu dobija direktan crveni karton.

Ofanzivac "tobdžija" je imao par duela sa Alioskijem, na kraju je rešio i fizički da se obračuna sa "desetkom" Lidsa - VAR ništa ne propušta, Pepe dobija direktan crveni karton.

Lids kreće u totalnu ofanzivu, ređaju se prilike ispred gola Lena, ali domaćin nikako da pogodi. Najbolje prilike su imali Dalas, pa zatim Rafinja i Bamford.

Arsenal je pokušavao iz kontri, ali odbrana Lidsa lako izlazi na kraj sa tim akcijama. Rezervista Rodrigo je sjajno šutirao u 79. minutu, ali šut bivšeg igrača Valensije završava na prečki.

"Tobdžije" su imale još jednu od svojih kontri, Saka odlično pronalazi Obamejanga, šut Gabonca sprečava kapiten Kuper i to rukom, ali sudija i bez VAR-a donosi odluku da penala nema.

Na drugoj strani pokušao je Poveda, Leno siguran. Ubrzo i Saka ima odličnu priliku, ali šut mladog "tobdžije" brani Meslijer. Bamford je imao odličnu priliku, ali najefikasniji igrač Lidsa pogađa stativu. Ubrzo nakon njega i Rafinja pogađa stativu.
    
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delgado
Sunday, 22.11.2020
21:04

Arsenal nije ni za cempionsip

avatar
Tipico.Tipico
Sunday, 22.11.2020
20:51

A gde su Vesti iz Holandske lige; Ajax pobedio 5:0. Herakles. Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadic dao gol u 57.minutu a za Srbiju nije igrao pre 4.dana zbog kako su objavili iz stručnog štaba, “korone” 18.11.2020.

avatar
jack wilshere
Sunday, 22.11.2020
20:32

I daa.. Ne trazim nikakvo opravdanje, jer je realno trebalo biti 3:0 za Leeds, ali ako ona ruka nije penal, onda stvarnooo.. I ovako jadni nemamo cisto sudjenje, bas nista ne ide.

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 22.11.2020
21:15

Druze, pojeli su vas za veceru, kakav crni penal...

avatar
jack wilshere
Sunday, 22.11.2020
23:15

To sam druze i rekao, trebali su i rezultatski zgaziti. Ali ne treba i to nezasluzeno sto dodje nam oteti.. Realno penal ko vrata, a ne bi sigurno bila prva utakmica u kojoj je losiji tim pobijedio..

avatar
TH14PA
Sunday, 22.11.2020
21:15

Igraju kao prosjecna amaterska ekipa bez ideje i bez i jednog kreativnog napada ako napadac mora sebi i kreirati i zabiti sansu jbg fudbal vise idemo igrati Tennis Sah il ajmo klikera sa rajom u kvartu

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 22.11.2020
20:27

Boring boring arsenal, kao sto sam i pisao, arsenal se vraca na onaj rudarski fudbal pre vengera. Ko je tada pratio fudbal zna o cemu pricam, ali sobzirom da ovde ima najvise luzera za koje je poznato da su kidare kojima se nista me moze objasniti nije ni cudo sto ne kapiraju o cemu pisemo ja i jos neki pojedinci

avatar
jack wilshere
Sunday, 22.11.2020
20:26

E moj Arsenal, sta doceka.. ovim tempom i igrom ce se boriti za opstanak, jer ne vidim kako ikoga mogu dobiti ovako. Ipak izgleda ni Arteta nije kalibar za bilo sta vise od prosjecnosti, jer je ovo ipak igracki puno jaci tim nego sto igra. Tuzno.