Bezbrižni Konte - Čeka da ga smene!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.10.2017.
10:10
Izvor: Sportske.net

"Vidimo se, ako me ne smene", šali se Italijan, ali nema razloga za brigu, sigurno da sam neće otići, znate i razlog...

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Engleski mediji pišu da u ovom trenutku ne postoji bezbrižniji čovek od Antonija Kontea.

"Vidimo se, ako me ne smene", često privatno kaže novinarima, a engleski mediji pišu da, iako je nezadovoljan neće dati ostavku.

Razlog je ugovor koji ga štiti, 10 miliona po sezoni, potpisao je za veliki novac i ne pada mu na pamet da Čelsiju poklanja pare. On je u lošim odnosima sa čelnicima kluba, ne i navijačija koji ga vole i kod kojih ima kredita.

Iako je Čelsi demantovao, o Konteu se rapravljalo nakon serije loših rezultata. Dobio je Votford u subotu, ali teško je verovati da može da odbrani titulu. Takođe, ova ekipa, sa povredama, ali i igračkim kadrom nikako nije dovoljna za neku ozbiljniju stvar u Evropi.

Konte je već navodno rekao da ne očekuje ništa veliko, da su dovedeni igrači sa "B" liste, da je klub imao dosta promašaja i čekao poslednji čas da se pojača, odnosno da su bili u cajtnotu.

E sada, poznato je da Roman Abramovič nema milosti, ali i da te njegove smene koštaju baš dosta, setimo se recimo Viljaš Boaša, da ne idemo dalje.

Konte nema nikakvu drugu opciju, uz sva nagađanja po novinama, on neće u Milan dok je u ovakvoj situaciji, a ostale klupe su zauzete. Ni Čelsi nema rešenje, osim kako smo rekli da Abramovič dovede svoje ljude, Hidinka ili Slutskog i završi sezonu.

Sve u svemu pat pozicija, Konte čeka da ga smene, tačnije ako rezultati budu loši, to može da očekuje, ali ugovor je takav da će Čelsi morati da isprazni kasu zbog tog poteza.

Bilo kako bilo, Italijan je shvatio da neće biti u poziciji da upravlja, tačnije da se mnogo pita kada je dovođenje fudbalera u pitanju, a ako ne bude trofeja, njegova sudbina se zna...

No, može da čeka da ga smene, otkaz neće dati sigurno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Plava Horda
Monday, 23.10.2017
16:50

Daleko je Konte od smene ima taj jos dosta kredita.

avatar
John Terry 26
Monday, 23.10.2017
14:12

Ali najjace od svega je sto od pocetka ljeta pisete kako ce Konte da ode, a sad kazete da nema sanse da sam ode sam, jedino ako dobije otkaz, batalite se vise Kontea!

avatar
Стерлинг Арчер
Monday, 23.10.2017
13:24

Ovako novine nisu napadale nekog trenera jos od di Matea...

avatar
Nicklas Bendtner
Monday, 23.10.2017
13:04

Niko u klubu ne bi trebao nista zamjeriti Konteu, jer nema najbolji tim u Engleskoj pa da mora osvojiti titulu. Objektivno svi timovi ako na kraju budu u 10 bodova sa Sitijem mogu da budu srecni. Dok su se svi patili da dovedu igrace Siti je izvadio lovu i doveo 4-5 ekstra kvalitetnih igraca, ljudi imaju kvalitet i sirinu I apsolutni su favoriti za titulu.

avatar
Marcos Alonso
Monday, 23.10.2017
12:31

Konte je dokazano veliki trener,radio je u velikom klubu i prije Celsija i bio jako uspjesan,nikako ne bi bilo pametno dati mu otkaz. Boljeg trenera za Chelsea trenutno nema i ne vjerujem da ce ga biti u skorije vrijeme,koga da dovede Tuhela? Koji ne zna da postavi odbranu i svaki mec ce biti kao sa Romom ili Votfordom ili Enrikea koji nema nikakav plan u igri, oni se pominju kao zamjene. Italijani su prosto najbolji treneri (Pod tim mislim najvise kvalitetnih trenera su imali). Jedino bih mogao da prihvatim Ancelotija od dostupnih trenera,ali Konte je dosta mladji a nije nista losiji realno (Mislim trenutno a ne po uspjehu do sada),pred njim su velika djela tek, samo mu dati odvezane ruke jer covjek prosto zna sta radi,vjerujem da ce srediti brzo situaciju... jos Liverpul i Junajted od tezih meceva do polusezone,tu nek bude sta bude a ostalo je Konte pokazao da sve te meceve mozemo pomnoziti bodovno sa 3 ako se ekipa podigne nakon ovoga i pocne kao prosle sezone da igra,jer je stvarno rijetko gubio bodovenDrinkwater i Kante da se vrate samo i Morata potpuno oporavi,Zappacosta da dobije prednost u odnosu na Mosesa i Pedro i Musonda u odnosu na Williana,a Hazard je konstantan i mislim da ce to biti odlicno sto se tice odbrane Rudiger je pokazao da je najbolji nas stoper,Luiza cak i u vezu po potrebi prebacivati a Christensen i Azpi bi mogli stopere a Cahill na klupu.. Fabregas takodje na klupu i po potrebi ga ubacivati od 60-70 minuta kad se juri pobjeda i u kupovima,prosto je prespor za prvi tim ne leze mu svi protivnici

avatar
THE ROMAN EMPIRE
Monday, 23.10.2017
12:27

Je li iskreno neko veruje u sve ovo?

avatar
Rooster
Monday, 23.10.2017
12:14

Nije mi jasno, sta se desava sa Celsijem. Jednu sezonu su brutalni, drugu ne lice na sebe. I tako u poslednjih 6, 7 godina.

avatar
The KING(visionary)
Monday, 23.10.2017
12:09

Ja ne znam koji to bolesnici u Engleskoj svaki dan forsiraju ovu pricu...

avatar
hazardinho
Monday, 23.10.2017
11:26

Ako je ovo tacno ja ne znam sta Roman ocekuje, sta on misli ko moze bolje sa ovim igrackim kadrom i sa ovakvom transfer politikom. Ne mozes da dovodis Zapakostu a da konkurent dovede Mendija i Vokera i ti da ocekujes da budes ispred njih.

avatar
Monday, 23.10.2017
12:56

Bravo za kometar!

avatar
CZYNWA
Monday, 23.10.2017
11:16

Ne mozete Kontea koji je uzeo titulu sa Celzijem i koji je bezbroj puta dokazao da je odlican trener porediti sa Viljas-Boasom, koji je u Celzi dosao kao nedokazan, mlad trener, a kasnije pokazao da proato nije taj kalibar. On nije ni trebao biti doveden.

avatar
Luka Modric
Monday, 23.10.2017
11:06

Dobar trener..samo ego manijak kao i murinjo..ko prokletstvo..dva dobra trenera ali i zajebana

avatar
Brainless
Monday, 23.10.2017
10:58

Cuj nema opcija...sa parama od ostete...nek dodje kod mene ja cu da ga savetujem sta da radi

avatar
Monday, 23.10.2017
10:55

pa nije lud ahhahaha :D

avatar
NikkiCFC
Monday, 23.10.2017
10:39

Hahaha na veliku zalost navijaca ostalih engleskih klubova Konte obozava klub voli ga vise nego Juventus mi smo ga takodje prihvatili kao svog. Ovo je postalo mnogo vise od samog fudbala postalo je porodicno! I ova ljubav ce trajati nekoliko decenija! Niko u Celsiju ne ocekuje trecu titulu u 4godine najaceg takmicenja koje je sport ikada video. Nama je sad cilj da se vratimo u svoj prirodni habitat a to je bar polufinale LS svake sezone sto smo imali dugi niz godina do skoro. Pobedili smo na gostovanjima ove sezone Totenhem i Atletiko sto apsolutno niko ne moze da uradi i tu smo pokazali ko smo i sta smo. A u PL je doslo do zasicenja. Cekamo Real i Psg...

avatar
Marcos Alonso
Monday, 23.10.2017
12:33

Sve se slazem pogotovu oko ovog dijela ne vjerujem da bi iko dobio Totenhem i Atletiko na strani ali ovo nije zasicenje nego trenutna kriza,budimo realni i nadajmo se da ce sto krace da traje

avatar
pop94
Monday, 23.10.2017
10:33

Da li prođe 1 dan da ne pišete kako će smeniti Kontea, kako je nezadovoljan i ostalo...nDosadili ste.

avatar
Monday, 23.10.2017
12:58

I meni je dosadilo pisati i demantirati to.

avatar
mak_juventino
Monday, 23.10.2017
10:28

Conte je nesto najbolje sto se dogodilo za ovaj klub u zadnjih nekoliko godina ! Ako neko NIJE kriv za nista , to je Conte !!!

avatar
Monday, 23.10.2017
12:59

Celsi ako otpusti Emenala i dopusti da Konte pravi selekciju fudbalera. Ja najavljujem dominaciju Celsija u naredni 10 godina!!!

avatar
mak_juventino
Monday, 23.10.2017
21:07

Eh da se to dogodi ... Mada tesko

avatar
theDarkKnightRises
Monday, 23.10.2017
10:23

Triput nedeljno se pise o odlasku Kontea daj malo olabavite!!!