Bez VAR-u u Španiji, novinar 'čestitao' titulu Realu?!

Autor: Stefan Matić
petak 08.05.2020.
23:43
Izvor: Sportske.net

Mogućnost koja bi mogla da izazove dosta kritika.

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Primera se sprema za nastavak, španski mediji prenose da će krenuti u junu. Pravila će biti modifikovana kako bi odgovorala trenutnoj situaciji, za sada najprimetnija jeste to što će timovi moći da iskoriste pet izmena.

Ipak postoji još jedna mogućnost oko koje će se dogovarati svaka liga posebno.

Španski mediji prenose da je FIFA pružila opciju da se utakmice igraju bez VAR tehnologije!

Razlog jeste smanjivanje broja angažovanih ljudi tokom korona pandemije, ali napominje se da će svaka liga imati izbor u odgovoru da li žele da nastave sa ili bez VAR tehnologije.

Baner live stream

(Ne)popularna opcija je već podstakla par reakcija. Kristobal Soria, sportski analitičar 'El Čingrita' je po objavi odluke reagovao na Tviteru sa sledećom porukom.

"Čestitam Real Madridu na novoj titulu"

Soria slovi za jednog od najžešćih kritičara 'kraljevskog kluba', a nama ostaje da vidimo na šta će se Primera odlučiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Saturday, 09.05.2020
12:55

Pridružio bih se čestitkama Real Madridu na novoj tituli. :D

avatar
BONG83
Saturday, 09.05.2020
09:02

Da odma kazem ne navijam za real,al ovakve izjave su bez veze ili trazenje izgovora,kuknjava,a na kraju osvojit ce onaj ko bude najbolji bio var ili ne

avatar
Mirjevac
Saturday, 09.05.2020
22:16

Kako to da su ovakve izjave bez veze? Dali ti znas da su 90% spanskuh sudija spanci, a da ni 10% nisu katalonci, i dali ti znas da kataonija ne smatra sebe da je spanija i da se sad tu lome koplja, katalonija mora da ostane pri spaniji i da nju spanci ignorisu! Dali znas da su ti 90% sudija spanaca na platnom spisku reala, pitaj one druge spanske klubove!

avatar
Младен Глишовић
Saturday, 09.05.2020
08:59

Mislim da je od uvodjenja VAR-a, real ostecen vise nego barsa. Pogledamo samo el klasiko i vidimo da bi real dobio sa jos 2 razlike da je var gledan

avatar
Mirjevac
Saturday, 09.05.2020
22:12

Ti to mislis kao neutralann ili kao navijac reala? Dali ti znas da 90% spanskih sudija su spanci, a da ni 10& nisu iz katalonije, dali ti znas da su tih 90% sudija na platnom spisku kod reala?

avatar
Mirjevac
Saturday, 09.05.2020
02:10

Jedino tako jedino bez VAR real moze da osvoji LaLigu, sa VAR-om real nema sanse, lepo rece ovaj da cestita realu na osvajanju llige i ja se pridruzujem! Svi znamo kako real pobedjuje i dobija ne osvaja vec dobija trofeje!