Bez ponuda od velikana za Sergeja!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 30.04.2018.
10:46
Izvor: Sportske.net

Sergej Milinković-Savić je jedan od najtraženijih fudbalera na tržištu, a da li će napustiti Lacio?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Fudbaler sredine terena Lacija i reprezentacije Srbije, Sergej Milinković-Savić, nastavio je prethodnog vikenda da dominira u Seriji A, dokazao je da se radi o jednom od najboljih mladih fudbalera te lige i nije ni čudo što je njegova cena ogromna.

Iglji Tare, sportski direktor Lacija, rekao je da velikani iz Španije nisu uputili ponude za srpskog fudbalera, ali ni za još jednog od najtraženijih fudbalera Serije A, Luisa Alberta.

"Nisam imao nikakve razgovore sa Real Madridom u vezi Imobilea i Sergeja i njihovoj prodaji za 130 miliona evra. Nisam imao razgovore ni sa Barsom oko Luisa Alberta. Zaista ne čitam novine niti slušam radio, razmišljamo samo o terenu", rekao je Iglji Tare.

Inače, Lacio je na pragu da uđe u Ligu šampiona, da se vrati u najelitnije klupsko takmičenje a svakako da su Imobile, Alberto i Sergej najzaslužniji na ovom putu.

"Tri utakmice do kraja i to su za nas tri finala. Nadamo se da možemo da uđemo u Ligu šampiona. Juče smo igrali dobro, imamo nekoliko šansi da završimo stvari i ranije. Sada je bitno da imamo veliku prednost u odnosu na Inter, ali svakako idemo na pobedu u sve tri utakmice do kraja prvenstva
", rekao je Sergej Milinković-Savić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
chaki
Monday, 30.04.2018
12:12

Pa da je pametan da ostane jos godinu, igra ligu sampiona i onda da ode, mlad je

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 30.04.2018
11:31

Cudo to? Najbolji igrac svih vremena zasluzuje bolji klub

avatar
As Roma 1998
Monday, 30.04.2018
11:47

Kao sto sam vec rekao sportske citam vec nekoliko godina profil sam napravio pre 3 meseca i nekomentarisem cesto ali zato citam redovno komentare.Jel moguce da ti nemas nikakve druge obaveze osim da pokusavas da nekog ponizis?Ja i ti sedimo i gledamo kako on igra i ima milione.Odrasti nadji posao i devojku i manje ponizavaj jer tako samo sebe spustas.Pozz

avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Monday, 30.04.2018
12:16

Ceka se Sp. Ovo mi je bilo jasno zato je i Kezman trazio da ga ubace u repku, jer nece niko da da laciju 100 miliona a da ne vide ga jos negdje. Srbija je osrednja repka gdje ce se vidjeti sta moze Milionkovic kada se ocekuje da preokrene situaciju na terenu. Ako to ne bude radio bez obzira na sve, nece ga kupit ni jedan najjaci tim, bar ne za te pare. Tako da mozete pisati do sjutra, ovaj ga do polovine jula ne mrdares.