Bez Klopa, Mane ne bi bio ovakva igračina! Slažete li se?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 25.03.2020.
16:43
Izvor: Sportske.net

Senegalac je danas definitivno jedan od najboljih fudbalera na svetu.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Uzlaznom putanjom je išla karijera Senegalca, Sadio Mane je preko Meca i Salcburga stigao do Sautemptona, nakon čega je usledio transfer u Liverpul.

Ipak, retko ko je verovao da može da dospe do jednog od najboljih fudbalera na svetu, što danas svakako jeste ovaj 27-godišnji krilni napadač.

Njegova završnica nije bila na najvišem nivou, imao je brzinu, dribling, a falilo mu je i samopouzdanja.

To mu je doneo Jirgen Klop, o tome je govorio njegov nekadašnji saigrač iz Salcburga, Tomas Dan.

"On je veoma miran momak. Kada je došao 2012. u Salcburg videli smo da će biti dobar, ali nismo predvideli da će biti u 10 najboljih na svetu. Kada bi uzeo loptu u noge i nanizao par igrača, čoveče, bio je brz kao svetlost... Kao takav je bio isti kao danas, ali je razlika u kvalitetu. Klop je taj koji ga je doveo do višeg nivoa", rekao je on.

"On je generalno bio prilično povučena osoba, trebalo je dopreti do njega", rekao je Dan.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 25.03.2020
18:59

To mogu od sadasnji trenera samo Murinjo i Klop. Murinjo je od jednog Manicea, Diega Lopesa, Milita pravio svetske klase a oni kasnije „nestali“. Tako isto Klop od Sahina, Pisceka, Gecea... da bi na kraju i oni vratili se u prosecnost. Nazalost Murinjo je prolupo ali opet izvuve nekog do najviseg nivoa.

avatar
_mladen_
Wednesday, 25.03.2020
21:53

Murinjo je to nekad radio, sada sve sto radi kratkog je veka, jer se obicno posvadja sam sa sobom, a onda sa celim timom. Odavno Murinjo nije Murinjo.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 27.03.2020
06:48

Zato sam i naveo to. Mada opet izvuce nekog kao sto je Tauzedba ili kako vec sada u Totenhemu. Momak igra kao da je vec godinama u prvom timu. Dajem primer samo ali nazalost nema vise onog Murinja.

avatar
Robert Lewandowski
Wednesday, 25.03.2020
18:47

Najbolji igrač Liverpula uz Van Dajka. Njegova loša forma je uticala na ispadanje Redsa iz LŠ i na lošije rezultate u Engleskoj u poslednjih par kola. Definitivno je u top tri leva krila na zvetu.

avatar
_mladen_
Wednesday, 25.03.2020
18:28

Pa pola njih ko zna da li bi dostigli ovaj nivo, skoro svaki igrac narpeduje kod njega. Ako imas vole da radis, odlicno ces se slagati sa Klopom.