Betis poražen u prestonici sa igračem više

Autor: Boban Filipović
subota 19.05.2018.
18:12
Izvor: Sportske.net

Iako su gosti iz Andaluzije imali "win-win" situaciju sredinom prvog poluvremena, veoma uspešnu sezonu su okončali porazom.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Utakmica poslednjeg kola španske primere između Leganesa i Real Betisa, koja nije imala ama baš nikakav rezultatski značaj, završena je pobedom kluba iz predgrađa Madrida rezultatom 3:2.

Betis je poveo u 20. minutu igre iz kontranapada koji je rutinski završio Kostarikanac Džoel Kempbel, a kada su tri minuta kasnije domaćini ostali sa desetoricom pošto je Riko zaradio isključenje zbog prigovora na žuti karton, činilo se da će "kraljevski klub" iz Sevilje upisati novu "recku" i da će rutinskom pobedom okončati sezonu u kojoj je uspeo da izbori plasman na evroscenu.

Međutim, to se nije desilo.

Samo četiri minuta pošto su ostali sa desetoricom na ternu, fudbaleri Leganesa su poravnali rezultat na 1:1, Siovas je bio strelac posle neuspele ofsad zamke gostiju nakon jednog prekida.

Promene rezultata nije bilo do sredine drugog poluvremena, kada je viđen preokret. Leganes je odlično razvio kontru, koju je golom krunisao Naranho.

Prednost domaće ekipe potrajala je nešto više od deset minuta, Sarabija je poravnao na 2:2 udarcem glavom, kaznio je loše postavjanje odbrane rivala, ali samo tri minuta kasnije Leganes ponovo dolazi u prednost. Amrabat je zategao sa ivice šensaesterca po zemlji, lopta je na putu ka golu zakačila nekog od defanzivaca Betisa i završila u mreži - 3:2.

To je bio i konačan rezultat utakmice, dodajmo i da je Darko Brašanac odigrao ceo meč za pobedničku ekipu protiv svog bivšeg kluba.

Real Betis će sezonu završiti na šestom mestu na tabeli sa 60 bodova, a Leganes kao prvi iznad crte sa 43 boda.

 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke