Bešiktaš u problemu - Ko će braniti protiv Partizana i šta je sa Vidom?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.08.2018.
18:24
Izvor: Sportske.net

Lošu uvertiru napravili su u Bešiktašu pred revanš sa Partizanom.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Iznenađujući poraz doživela je ekipa Bešiktaša sinoć na svom terenu od Antalije (2:3), između dva duela sa Partizanom u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Posle meča, trener Šenol Guneš se požalio da njegov tim nije mogao da uhvati ritam igre, jer ju je protivnik suviše često prekidao, a žali i za propuštenim prilikama.

''Nismo igrali onako kako smo želeli i to je iznenađujuće. Bilo je čudno što nismo postigli bar tri gola, trebalo je da vodimo 2:0, a mi smo primali golove. Utakmica je deset puta prekidana i da bismo igrali fudbal morali smo da smanjimo tempo'', istakao je Guneš.

Osim poraza, njega mogu da brinu i određeni kadrovski problemi u ekipi. Iskusni golman Tolga Zengin (34) je doživeo povredu u finišu meča sa Partizanom, u Humskoj mu je u poslednjim minutima ukazivana pomoć i on nije ni bio u konkurenciji za sastav meča sa Antalijom.

Umesto njega, mrežu Bešiktaša sinoć je čuvao 20-godišnji Utku Juvakuran, ali se nije proslavio, pošto je čak tri puta savladan. Njegova alternativa na klupi za rezerve sinoć je bio još mlađi, 17-godišnji golman Ersin Destanoglu.

U međuvremenu, klub iz Istanbula doveo je Karijusa iz Liverpula, ali on još nije licenciran i ukoliko se Zengin ne oporavi do četvrtka, Bešiktaš bi mogao da bude u problemu na poziciji golmana.

Ni to nije sve, hrvatski štoper Domagoj Vida je izašao iz igre početkom drugog poluvremena, a posle meča trener Guneš je priznao da je i ovaj fudbaler imao određenih problema.

S druge strane, situacija za Bešiktaš biće povoljnija u odnosu na meč u Humskoj, s obzirom da će Guneš moći da računa na Babela, Negreda i Lensa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 27.08.2018
19:04

Lepše ne može da bude. Iz Istanbula u Ligu Evrope!

avatar
RIP KOBE
Monday, 27.08.2018
19:15

imam neki osecaj da prolazimo na penale kao onda u njukaslu i briselu.

avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 27.08.2018
20:53

Zakarić ga daje iz slobodnjaka!