Bešiktaš u nadokandi srušio Trabzon, nova titula je na vidiku

Autor: Boban Filipović
subota 08.04.2017.
20:48
Izvor: Sportske.net

Fenomenalan meč, pun preokreta i prelepih golova, odigrali su danas Trabzonspor i Bešiktaš, završen je pobedom gostiju iz Istanbula rezultatom 4:3!

EPA/TOLGA BOZOGLU
EPA/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

"Crni orlovi" su poveli već u četvtom minutu utakmice, Čenk Tosun je iz prve zakucao loptu u mrežu posle centaršuta Adrijana sa levog boka , ali domaći poravanaju na 1:1 "bombom" Jokuslua sredinom prvog poluvremena, i to je bio rezultat kojim se otišlo na odmor.

Posle deset minuta igre u nastavku Vinsent Abubakar u stilu Denisa Bergkampa vraća prednost Bešiktašu, koje ipak nije dugo potrajalo. Nepunih deset minut kasnije Trabzon je preokrenuo na 3:2 golovima Fabija Kastilja, koji je odličnu šutirao sa ivice šesnaesterca posle sjajnog solo prodora, i Uga Rodaljege, koji je umakao svojim čuvarima i na druoj stativi sproveo loptu u mrežu nakon kornera.

Anderson Taliska golčinom iz slobodnjaka donosi novo poravnanje (3:3) petnaestak minuta pre kraja, a konačnih 3:4 postavlja Hačinson odličnim trzajem glavom u sudisjkoj naodkandi.

Svih sedam golova pogledajte u prilogu.

 
Reprezentativac Srbije Duško Tošić je odigrao ceo meč za Bešiktaš, aktuelni šampion Turske na sedam kola pre kraja ima osam bodova više u odnosu na najbližeg pratioaca Bašakšehira koji ima utakmicu manje.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke