Berluskonijev Milan bi se danas borio za opstanak, evo i zbog čega!

Autor: Stefan Matić
petak 12.04.2019.
16:58
Izvor: Sportske.net

Galijani otkrio detalj koji pravi razliku.

Alessandro Di Marco/ANSA via AP
Alessandro Di Marco/ANSA via AP

Povezane vesti

"Rosoneri" pravu bitku biju kako bi se vratili u društvo najboljih u Evropi, sedam kola pred kraj prvenstva zauzimaju četvrto mesto s tim da Atalanta ima isti broj bodova.

U narednom kolu dočekuju rimski Lacio koji takođe ima aspiraciju prema elitnom takmičenju, SMS i drugovi imaju samo tri boda manje od Gatuzovog tima, ali i utakmicu manje.

Adrijano Galijani je bio direktor tokom jednog od najslavnijih perioda italijanskog giganta, poziciju direktora i "desne ruke" Berluskonija je držao od 1986. do 2017. godine, period u kojoem su "Rosoneri" osvojili neverovatnih pet titula Lige šampiona.

"Da su postojala ovakva pravila finansijskog fer-pleja kada smo kupili Milan, mi ne bismo nikada osvojili Ligu šampiona već bi se borili da ne ispadnemo iz lige", izjavio je Galijani za Skaj Sport u Monci.

Galijani

Milanski klub se i dalje nalazi pod prismotrom evropske kuće fudbala zbog prethodnih kineskih vlasnika koji su ostavili velike finansijske ožiljke na "San Siru".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MottiYazata
Saturday, 13.04.2019
00:06

Sad kad pogledam, pa i nije se nesto razbacivao Silvio sa parama. Anceleti je placen u skladu sa tadasnjim vremenom; Triling isto; Sevcenko i Inzagi gornja granica; Sedorf, Gatuzo i Pirlo dosli skoro pa za dzabe, Ibrahimovic sitnina, Kaka za semenke. Jedino se za Lentinija muski isprsio a svi znamo kako se to zavrsilo. Uostalom, najjaca snaga su nam bili nasi skolarci, Maldini, Barezi, Kostakurta, Tasoti, Donadoni, Albertini, Rosi... Da je trosio jeste, da se bas razbacivao na transfere i nije. To je vise odlika Intera i rimskih klubova, mi i Juventus smo imali relativno normalnu transfer potrosnju.

avatar
Curva Sud Milano
Friday, 12.04.2019
19:13

Za LŠ se definitivno ne bi borili, ipak smo tada doveli holanđane koji su bili 3 od 5 najboljih igrača na svetu. Ipak Milan je imao solidnu ekipu i bez njih.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 12.04.2019
17:36

Kakva glupost, pa Milan je imao veliki broj fantasticnih igraca iz svoje skole, zar je moguce da je toliko prolupao?

avatar
Man united
Friday, 12.04.2019
17:32

Глупости. Нису се они толико разбацивали. Можда два три прелазна рока да су мало више потрошили. Лагано би избегли ффп.