Berbatov predviđa, "svoj" Junajted ne vidi u top četiri?!

Autor: Stefan Matić
nedelja 04.08.2019.
16:13
Izvor: Sportske.net

Bugarski napadač veruje u isti ishod kao prethodne sezone.

EPA/ROBIN PARKER
EPA/ROBIN PARKER

Povezane vesti

Konačno nam se vraća Premijer liga, danas ćemo imati i prvi premijerligaški duel između Mančester Sitija i Liverpula. Dva ponajbolja kluba u Engleskoj će se sudariti u utakmici za trofej "Komjuniti šilda".

Davati predviđanja je uvek nezahvalno, ali i hrabro. Dmitar Berbatov je otkrio svoja ubeđenja koja će možda povrediti osećanja "Crvenih đavola".

"Siti će biti šampion, na drugom mestu sledi Liverpul. Treće i četvrto pripada Totenhemu i Čelsiju, poštujem filozofiju Frenka Lamparda. Posle te četvorke vidim Arsenal i Mančester Junajted", izjavio je Berbatov za Miror.

France Soccer League One

Odlični napadač se penzionisao prošle godine, u svojoj karijeri je ostavio dubok trag u Premijer ligi nastupajući za Totenhem, Junajted i Fulam. Za "Pevce" je nastupao dve sezone dok je na "Trafordu" igrao četiri godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex DeLarge
Sunday, 04.08.2019
17:19

Prilicno iznenadjenje su mi predvidjanja za Celsi... Oni ne da nece biti u top cetiri, nego ce zavrsiti izmedju 6 i 8 mesta, a Lampard najverovatnije nece doziveti kraj sezone... Jako limitiran tim koji je ostao bez svog najvaznijeg aduta, plus LS, u ligi nemaju nikakve sanse...

avatar
Adi237
Sunday, 04.08.2019
17:03

Na zalost moglo bi biti tako ako ne dodzu dibala i fernandes ili bar jedan od njih..jer bez pogbe nemamo kreativnost juce se vidjelo matic i mata su prepori i usporaju igru...cim je usao lingard umjesto mate a fred umjesto matica igralo se brze i stvarale sanse.. idealno bi bilo da dibala i fernandes dodzu ali tesko da ce obojica doci...dibala bi bio idealan na 10 jer je mastor driblinga i pasa dok bi pozadi ostajali pogba i mctomenej....rashford.marsijal.james i dibala taj napadacki dio da cine dok se sancez ne oporavi ako i on proigra mogla bi biti ovo ipak bolja sezona za junajted.