Benzema proradio, Real do trećeg mesta u goleadi, odbrana je veliki problem!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 31.07.2019.
19:58
Izvor: Sportske.net

Madriđani su na pripremama primili čak 16 golova.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Fudbaleri madridskog Reala osvojili su treće mesto na Audi kupu, kako su u borbi za "bronzu" slavili protiv Fenerbahčea sa 5:3 (2:2).

Da ćemo gledati goleadu, postalo je jasno vrlo brzo, Fener je poveo u šestom minutu preko Gerija Rodrigesa.

Ipak, ekspresno je stigao odgovor Madriđana, Vinisijus pronalazi Benzemu, ovaj lako put do mreže rivala za 1:1.

Ekipa Zinedina Zidana stiže do preokreta u 27. minutu, strelac je ponovo bio Benzema, ovoga puta je bio najviši u skoku nakon dobrog centaršuta Krosa iz slobodnog udarca.

Nije se Fener ipak predavao, rupa u odbrani "kraljevskog" kluba, Murići pronalazi Dirara, ovaj uz malo sreće trese mrežu Kejlora Navasa za 2:2.

To je bilo sve od golova u prvom poluvremenu, pogledajte ih OVDE.

U prvom je Feneru trebalo šest minuta da stigne do gola, u drugom poluvremenu je Realu bilo potrebno nešto manje od osam minuta da još jednom povede.

Igrao se 53. minut kada je Benzema kompletirao het-trik, nakon centaršuta Vaskeza sa desne strane.

Usledio je još jedan brz odgovor, sjajan gol u 59. minutu postiže turski reprezentativac Tufan, mladi Lunjin, koji je na poluvremenu zamenio Navasa, bio je nemoćan.

Ipak, Madriđani odmah vraćaju prednosti, golman Fenera je uspeo da ukroti pokušaj Marijana Dijaza, ali je odbitak pokupio Naćo, koji je lako postigao pogodak za 4:3.

U 80. minutu pomalo zaboravljeni Marjano Dijaz postavlja konačan rezultat, ovoga puta on kupi odbitak i efektno loptu smešta u mrežu Fenerbahčea za konačnih 5:3.

Real je osvojio treće mesto na Audi kupu, na pet pripremnih mečeva za predstojeću sezonu primili su čak 16 golova, postigli su ih 11.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Wednesday, 31.07.2019
22:41

A kako igra ovaj real, mora da ih vodi neki strašan stručnjak. Hahahaha ;-DDD

avatar
real4ever
Wednesday, 31.07.2019
21:21

Mnogo gluposti je napravio Zidan i sad mu se to sve vraća. Vezni red je trenutno najlošiji dio tima, a nisu kupili nijednog veznjaka. Ni odbrana ne izgleda dobro zbog trenutno usporenih Modrića i Krosa. Užasno, zar da Valverde bude trenutno bolji igrač od obadvojice, za to treba da se zahvali svojim kondicionim trenerima koji izgleda nemaju pojma. Ne izgleda nimalo dobro, do početka sezone je veoma malo, a kompletan tim je u očajnom stanju. Moraju Hames i Bejl u prvi tim, ovi trenutno što igraju, izgledaju užasno loše. Vezni red Kasemiro, Hames i Isko, ona dva penzionera prodati dok se može izvući bilo koji novac.

avatar
Tata Messi
Wednesday, 31.07.2019
20:33

Real je napravio gresku sa transferima.Jedini igrac koji bi ih mogao poboljsati u odnosu na proslu godinu je Azar.Ostali su samo talenti i dovedeni su za buducnost.Mada i Azar dok ne smrsa nista od njega

avatar
GoHardV3
Wednesday, 31.07.2019
21:17

Koliko gluposti u jednom komentaru boze...

avatar
GoHardV3
Wednesday, 31.07.2019
21:21

Grizman i De Jong sta su onda? Izgubljeni protiv japanaca ne znaju pas da dodaju, De Jong 48 pasa od toga 1 napred, je l i oni treba da smrsaju? Celsi plua ubedljivo nadigrao, druze ako je Real imao los rok Barselona je imala kosmar.

avatar
GoHardV3
Wednesday, 31.07.2019
20:05

Treba Pogba i to je to.

avatar
Kive
Wednesday, 31.07.2019
20:25

I sta ce Pogba da resi? Nemas odbrane. Hazard za sada 0 mora na dijetu.

avatar
GoHardV3
Wednesday, 31.07.2019
21:19

Ne razmenjujem misljenjs sa ljudima koji misle da predsezona znaci ista osim treninga. Svake predsezone vidjam kako Bajern, Inter i Junajted dominiqju a na kraju barnli i atalanta zavrse ispred njih. A to za dijetu, druse ne budi ogrqnicen.

avatar
Adi237
Wednesday, 31.07.2019
20:33

Mislim da pogba nece nigdje ako dodzu dibala i fernandes...ne vidim razlog jer tada ce junajted bas biti jak.