Benzema obavio preglede - Evo šta kažu lekari!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.04.2016.
17:58
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija "Kraljevskog kluba" doputovala je u špansku prestonicu, a odmah po povratku u Madrid Karim Benzema je upućen na detaljne preglede posle kojih su lekari mogli da konstatuju intenzitet povrede.

Beta/AP Photo/Markus Schreiber
Beta/AP Photo/Markus Schreiber

Povezane vesti

Navijači Real Madrida imali su mnogo razloga za brigu nakon jučerašnje utakmice četvrtfinala Lige šampiona sa Volfsburgom pošto je nemački predstavnik slavio sa 2:0, a prvi napadač ekipe Karim Benzema napustio teren u 41. minutu zbog povrede.

Francuski internacionalac dobio je snažan udarac na startu utakmice ali je trpeo bol sve do završnice prvog poluvremena kada je zatražio izmenu.

Na osnovu reakcija prilikom izlaska sa terena i grimasa koje je Benzema pravio kada se smestio na klupu za rezerve stekao se utisak da je Francuz doživeo težu povredu i da ga čeka duža pauza.

Po povratku u Madrid Benzema je upućen na dodatne lekarske preglede na kojima je konstatovan snažan uboj ali ne i teža povreda!

Španska "Marka" prenosi će Karim Benzema biti spreman za revanš susret četvrtfinala Lige šampiona koji je na programu 12. aprila, ali će zbog predostrožnosti preskočiti subotnju utakmicu u Primeri protiv Eibara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
TirijaBlokiratiNeces
Friday, 08.04.2016
13:57

Da je ozbiljnija povreda bio bi prva meta Arsenala.

avatar
Thursday, 07.04.2016
18:17

Taman je slobodan za vikend, pa može da ode da ucijeni nekoga eksplicitnim video snimkom i da obavi jedan poslić u Kolumbiji....