Benzema i Valbuena, ko laže?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 17.05.2017.
12:18
Izvor: Sportske.net

Poznata je priča oko skandala koja vezuje dvojicu francuskih internacionalaca, sada se povodom svega oglasio i napadač Reala.

Beta/AP Photo/Markus Schreiber
Beta/AP Photo/Markus Schreiber

Povezane vesti

Karim Benzema je navodno ucenjivao svog sunarodnika Matjea Valbuenu sa kompromitujućim snimkom na kom se nalazio fudbaler Liona.

Čitava priča je otišla veoma daleko, toliko da je Benzema istisnut iz reprezentacije Francuske.

Sada se Benzema oglasio i optužio Valbuenu da je "izmišljao laži" povodom pomenutog skandala.

Napadač "kraljevskog" kluba je izjavio da ga Valbuenine laži izluđuju i da je njegova repoutacija ukaljana zbog čitave priče.

"Nešto zaista nije u redu sa njim, sve je ovo njegovo maslo. Kada ga čujem da kaže kako je spreman da ponovo igra sa mnom...

Kada čujem kako je u početku pričao da sam ološ, da sam mu pretio, zastraživao ga, sve što vam padne na pamet. I sada on hoće da igra sa mnom
", rekao je Benzema.

Fudbaler Reala je izjavio i da nije video svog bliskog prijatelja Karima Zenatija koji je umešan u čitav skandal, od kako je priča oko seks snimka počela.

"Prošle su skoro dve godine od kako mi je zabranjeno da vidim svog najboljeg prijatelja. Valbuena je tih, ali mora da zaustavi ovo s**nje i ne znam zašto još uvek priča o meni.

Ja sam njegov neprijatelj, hteo sam da uzmem novac od njega... Mora da prestane da izmišlja stvari, stvarno me izluđuje kada tako laže.

Seks snimak? On mora da kaže istinu o svemu što se zaista dogodilo
", zaključio je Benzema.

Benzema Valbuena
Foto: EPA/JORGE ZAPATA

Benzema je iskuljučen iz reprezentacije "Trikolora", nije bio član selekcije koja je igrala na Evropkom šampionatu u Francukoj, a od tada ga nema na spiskovima Didijea Dešama. On je i zvanično optužen za ucenjivanje Valbune, u savezu smatraju da bi narušavao atmosferu i da bi ukaljao ugled reprezentacije, te je zbog toga u potpunosti isključen.

Čitava priča oko pomenutog video snimka počela je još u novembru 2015. godine, Benzema ja od tada odgovarao pred sudom u Versaju, a pomenutio sud je odbio i fudbalerovu moblu da se čitavu suđene obustavi.

"Drugi govore da mogu biti pozvan u reprezentaciju, ali ne i Dešam. Ako mi selektor u lice kaže da je to samo zbog fudbala, ja ću nastaviti da radim. Ako postoji neki drugi razlog, on to mora da mi kaže u lice i završiću s tim", rekao je Benzema za francuski "Ekip".

"Tražio sam objašnjenje od selektora. To može da traje samo dva minuta, nije komplikovano. I dalje sam mu na raspolaganju i on to zna", dodao je Benzema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Top komentator :-)
Wednesday, 17.05.2017
14:42

Benzema je klasa i u ovim godinama, igrac za velike utakmice.