Beniteza progoni "Mitrov duh", sledi smena, sjajni trener stiže na sever Engleske?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 13.10.2018.
13:45
Izvor: Sportske.net

Njukasl ima dva remija bez golova posle osam kola, sledeći mečevi odlučujući. Klub razmišlja o zameni, a dve greške će izgleda koštati Španca posla.

Screenshot/FulhamFC TV
Screenshot/FulhamFC TV

Povezane vesti

Naslovi u medijima su jasni, jedan od njih je da duh Aleksandra Mitrovića progoni Beniteza, čija ekipa ne može da postigne golove protiv sebi sličnih. Preokret koji su dopustili u drugom poluvremenu protiv Junajteda je uzdrmao klupu Španca koji ima nesuglasice za vlasnikom Ešlijem.

Njukasl se nije pojačao, sa ovim timom plove ka Čempionšipu, mada bi bilo nefer reći da je krivac Benitez, jer nije dobio novac za pojačanja.

Ali, navijači dve greške ne praštaju, jedna je prodaja Mitrovića koji ne može da prestane da postiže golove, druga da ono što je uvek bila odlika Rafinih ekipa, ne funkcioniše, stalno menja u odbrani pa je to razlog što su veoma nesigurni i primili su 13 golova ove sezone.

To ne izgleda mnogo na prvi pogled, ali kada date svega šest, jasno je da ste u nevolji.

Benitez ima još godinu ugovora, sigurno da bi dobio veliku odštetu ako ga Ešli smeni, mnogi pričaju da to i čeka, nema sumnje da će imati ponuda od drugih klubova, a Njukasl bi navodno doveo Brendana Rodžersa bivšeg menadžera Liverpula.

Njemu ne ide ove sezone sa Seltikom, "Bojsi" kasne tri boda za neočekivanim liderom Hartsom, međutim, čini se da bi bilo čudo da ne osvoje titulu. Rodžers želi da se vrati u PL, Njukasl bi bio sjajna prilika, a navodno bi Ešli uložio novac u pojačanja.

Samo nije jasno što to ne uradi sada kada je Benitez na klupi, videćemo hoće li Španac preživeti do januara, a slede mečevi sa Brajtonom, Sautemptonom i Votfordom koji bi mogli da odluče njegovu sudbinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Saturday, 13.10.2018
17:04

Imali su tezak raspored. U prvih 8 kola cak 5 meceva sa top 6 timovima plus Lester a ostala dva meca nisu izgubili. Evo sad im dolazi Brajton to je pobeda i sve je ok.