Beniteza baš briga za Srbiju...

Autor: Vladimir Stojanović
petak 24.11.2017.
19:37
Izvor: Sportske.net

Rafa Benitez zna šta su planovi Aleksandra Mitrovića...

EPA/LINDSEY PARNABY
EPA/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

"Treniraj i možda ćeš dočekati šansu", glasi u najkraćem poruka Rafaela Beniteza našem napadaču.

On je odbio da odgovori na pitanje hoće li Mitroviću dozvoliti da ode.

"Imamo malo igrača i svi treba da daju maksimum na treningu i budu spremni. Gejl se oporavio, on je vrhunski igrač i zbog toga sada dobija priliku"
, ostavlja malo nade Španac.

Zna i da Mitrović želi da ode.

"Znam da njegov agent gura tu opciju i pokušava da ga odvede iz Njukasla, znam da Mitrović razmišlja o Mundijalu, ali svi igrači iz ekipe su mi u planovima", dodao je Benitez.

Drugim rečima, ako ne dovede pojačanje, Mitrović neće moći da ode.

U Njukaslu su u toku pregovori oko prodaje kluba, Ešli je odbio prve ponude, a izgleda da "Svrake" to jest Benitez neće dobiti transfer budžet za januar. On cilja Denija Ingsa na pozajmicu, no i to je neizvesno, jer Staridž želi da ode, pa se Klop neće lako lišiti napadača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 25.11.2017
01:52

Hej, nas interesuje Mitrović, nečije roditelje - njihovo dete, Beniteza - njegov interes, a taj je najoptimalnije varijante - po njegovom mišljenju, za Njukasl. Šta je tu čudno. Možda on greši, možda nije neki trener - menadžer, ali ima reputaciju, rejting, postigao je uspeh s Njukaslom, vratio ga u PL, pa ako procenjuje da mu treba Mitrović, makar i na treninzima, a spreman je da to plati onoliko koliko to košta - biće tako. Šteta za Mitra što je u ovim okolnostima, ali Benitez to ne radi ni iz kakvog inata, već zato što misli da je tako za klub i njega najbolje. A Mitar neka razmisli, šta mu je doneo onaj lakat u grlo protivničkog igrača. Tamo se nasilje kažnjava, a ja se nadam da će doći vreme da se i ovde kažnjava. Da kad se vidi na snimku da je neko nekog namerno udario, pa makar to sudija nije video, da ga Savez - strogo kazni. Mi, nažalost nismo još došli na to. A onda se čudimo kad nas UEFA stalno kažnjava. Što smo nenormalni.

avatar
CZYNWA
Saturday, 25.11.2017
01:37

Obozavam Ingsa, ali bi za njega bilo odlicno da ode u Njuku. Sa druge strane, Liverpulu bi Mitro bio od koristi. Klop voli igrace koji izgaraju na terenu, a Mitro je cist primjer takvog igraca, a sto se fudbalskih kvaliteta tice, donio bi Liverpulu novu dimenziju u igri, mogao bi biti od velike koristi za probijanje bunkera, tj. za bunarenje. Liverpulu treba dobar skakac, a Mitrovic je taj. E sad sto se minutaze tice, sigurno ne bi bila velika, ali mozda cak i veca nego u Njuki. Znam da ovo nije realno, ali mozda bi i upalilo, kao nekada sa Kujtom.

avatar
Friday, 24.11.2017
20:52

i šta sad igrač da radi u ovakvoj situaciji?! Inače ne podržavam to ali Mitar treba da prestane da dolazi na treninge,da se ponaša kao dete sve dok ga ne puste da ode.Kao Payet i slični...

avatar
CZYNWA
Saturday, 25.11.2017
01:40

Mitar jeste lud na svoj nacin, ali nije taj tip. Problem je Rafa, jer je slicnu situaciju imao Babel u Liverpulu, kad god je igrao igrao je odlicno, ali opet vrlo rijetko je dobijao sansu. Prosto Rafa, je takav neke igrace ne voli, a neke prosto obozava iako nemaju kvalitet (Joselu, u Liverpulu je to bio Ngog).

avatar
Manager
Friday, 24.11.2017
20:52

Neko treba dobro prebiti ovu prevaru, Beniteza...