Benitez - Šta će stići pre, otkaz ili novi ugovor?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 27.10.2018.
13:16
Izvor: Sportske.net

Malo je reći čudna situacija u Njukaslu...

EPA/LINDSEY PARNABY
EPA/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

Rafa Benitez je između otkaza i novog ugovora. On želi da se vlasnik Majk Ešli u nekoj formi obaveže da će pojačati tim u januaru, u suprotnom sačekaće da mu ugovor istekne i otići.

Ali, mogao bi pre toga da dobije otkaz, "Svrake" su imale težak raspored, poslednje su na tabeli, ali ako danas opet izgube, protiv Sautemptona u gostima, Španac bi mogao da bude smenjen.

Mnogi tvrde da mu to i odgovara, dobio bi odštetu i odvezane ruke, u Engleskoj gde želi da radi nema mnogo većih klubova od Njukasla, makar kada su navijači u pitanju, ali ima onih što žele da ulože u timu.

Ako Benitez ode, navodno je Žardim, koji je izgubio posao u Monaku, glavni kandidat, ali nije jasno zbog čega bi on izabrao sever Engleske, kada ima ponudu i Lestera koji ima jaču ekipu i vlasnike spremne da dovedu bolje igrače u januaru i bore se za gornju polovinu tabele...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Saturday, 27.10.2018
18:38

Zanimljivo Benitez koji je imao velike uspehe sa Valensijom i Liverpulom najvec i procenat pobeda ima u Realu. Preko 65%. A smatra se da je tamo bio los.