Benitez: ''Razočaran sam, ali još imamo šanse za opstanak''

Autor: Beta Beta
nedelja 08.05.2016.
07:45
Izvor: Beta

Trener fudbalera Njukasla Rafael Benitez rekao je da je razočaran današnjim rezultatom protiv Aston Vile (0:0), ali da njegova ekipa još ima šanse za opstanak u Premijer ligi.

BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Njukasl je danas u Birmingemu odigrao bez golova sa Aston Vilom i pao je u zonu ispadanja, na 18. mesto na tabeli sa 34 bodova.

Aston Vila je već ispala u Čempionšip i ima 17 bodova, pretposlednji je Norič sa 31 bodom, a prvi van zone ispadanja je Sanderlend sa 35 bodova. Norič i Sanderlend imaju po utakmicu manje od Njukasla.

"Razočarani smo. Sada moramo da čekamo i vidimo šta će naši konkurenti uraditi tokom nedelje i onda da pokušamo da pobedimo Totenhem u poslednjem kolu. U prvom poluvremenu nismo bili dobri kada smo imali loptu, a u drugom delu smo imali nekoliko dobrih prilika, ali ih nismo iskoristili. Morali smo da promenimo neke stvari u drugom poluvremenu, to smo uradili, ali nije bilo dovoljno", rekao je Benitez, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Španski trener naveo je da su igrači razočarani, pošto su imali priliku da ostanu ispred Sanderlenda.

"Ali, ne možemo da promenimo stvari, moramo da analiziramo šta smo uradili i pred poslednju utakmicu budemo sigurni da možemo bolje", dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Скаузерлија
Sunday, 08.05.2016
11:16

Волим Њукасл али можда чак и заслужују да испадну како не би себи, вазда, дозвољавали да им последњи мечеви у Лиги буду мечеви борбе за опстанак. Време је да се уозбиље јер улажу и те како велики новац а резултата ни на мапи...

avatar
mIadenq
Sunday, 08.05.2016
09:41

Najgori trener ikada:D