Benitez progovorio o "Mitru"?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 04.11.2017.
09:39
Izvor: Sportske.net

Španac reagovao na pisanja medija. Ovo su opcije...

EPA/LINDSEY PARNABY
EPA/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

Engleski mediji se ovih dana bave sudbinom Aleksandra Mitrovića, navodno je klub odlučio da ga proda. Naš reprezentativac ne igra, daleko je od prve postave, nije počeo nijedan meč u PL.

Kažu da se ne uklapa u Benitezovu koncepciju, ali i da mu Španac ne veruje, zbog impulsivnosti i jer je na meti sudija PL.

Pominje se odlazak u Sautempton, ali i pozajmica bivšem klubu Anderlehtu, kako bi na leto mogao da bude prodat za veći novac.

Benitez kaže da se neće ništa znati do januara.

"Imao sam razgovor sa jednim menadžerom, jasno da svako ko ne igra nije zadovoljan. Ali, imamo 26 igrača i ne mogu sada da mislim o zimi, ostala su još dva meseca, ne razmišljam sada o prodaji", kaže Benitez.

"Šta da se složim sa nečijim odlaskom u decembru i onda se povredi neko za koga nemam alternativu. Ne mogu onda da pustim igrača, jer ne mogu da nađem zamenu, neko košta previše, neko neće da dođe u klub koji ne igra Ligu šampiona"
, objašnjava Španac.

Šta to znači za Mitrovića?

Ako ostane ovako, on odlazi, jer klubu nije potreba, Hozelu i Ajose Perez imaju prednost, a Njukasl želi da vrati novac uložen u Srbina koji je idol navijača, ali ne i favorit trenera.

Ali, moraće da čeka, što je najgore. Nijedna stvar neće biti završena pre januara, niti ima pregovora, jednostavno Benitez će čekati do poslednjeg trenutka, što Srbinu i njegovim menadžerima smanjuje manevarski prostor.

Najgore za njega, ali i za Srbiju je "status kvo", da sedi na klupi i na proleće...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Saturday, 04.11.2017
13:05

ALi Hoselu je zato super igrac, nije dao vise golova od Mitovica u profesinalnoj karijeri a stariji je 5 godine. Mislim da Mitar nije rjesenje za Njukasl, ali Hoselu pogotovo to nije, tako da Benitez jos jednom potvrdjuje da pojma nema.

avatar
Filip Lukic
Saturday, 04.11.2017
11:42

Najgori trener ikada...

avatar
MARCO NICO
Saturday, 04.11.2017
10:51

Zamislite da dodje u Partizan na pozajmicu, a bas bi mogao ako izborimo plasman dalje u Ligi Evrope:-D