Benitez: "Mitre, možeš kući slobodno..."

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.05.2018.
09:32
Izvor: Sportske.net

Rafa progovorio o našem reprezentativcu pred dan odluke u Čempionšipu.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Poslednji dan Čempionšipa, Fulam se bori za direktan ulazak u PL, gostuju Birmingemu, ne zavise od sebe. Moraće da dobiju sutra i da se nadaju da Kardif neće slaviti protiv Ridinga.

U tom slučaju bi Jokanović i Mitrović završili sezonu na trijumfalan način, plasmanom u PL.

U suprotnom, ostaće treći i čeka ih plej of u kome će pokušati da se izbore za elitu.

Rafa Benitez kaže da igrači koji su na pozajmicama, poput Mitrovića, ne moraju da se vraćaju u Njukasl ove sezone, ako dana završe sezonu, čemu se svi nadamo.

"Nemaju nikakve obaveze, mogu odmah sutra da odu na odmor", jasan je Benitez koji nije komentarisao Mitrovićevo fantastično proleće u Čempionšipu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 05.05.2018
11:04

Naravno da nismo Benitezovi fanovi, ako ništa zbog Mitrovićevog statusa. Da je ispao iz lige - svi rizici koje je tom svojom odlukom, da ga udalji iz tima, proizveo, kao i nekim drugim odlukama - obile bi mu se o glavu. Ovako, opstao je u PL, što nije lako i sigurno se ni zbog čega ne stidi, nego slavi. On ima stav, koliko god se to nama ne sviđalo, a plasman je potvrdio njegov kvalitet. Mitar je napredovao dolaskom u klub u kome se igra na centarfora. On ume, i da se izbori za prostor i da asistira i da odigra dupli pas... Nema razloga za bes. Mitar će ili ostati u Fulamu ili preći u neki jači klub od Njukasla, posle ove sezone. Kao i Jokan. Benitezu je Njukasl najniža lestvica u karijeri, ali je ovim plasmanom - uspeo da se vrati.

avatar
Aleksandar Sale Kis
Saturday, 05.05.2018
10:49

Ljudi pomirite se vise sa slucajem Mitar-Benitez, jednostavni neki igraci se ne uklapaju u taktiku i sistem rada a to je slucaj sa njima dvojicom...

avatar
CisseLFC
Saturday, 05.05.2018
13:18

Ok shvatam da se ne uklapa u njegovu taktiku i ja to postujem naravno, ali ako se ne uklapa zasto ga je onda uopste i kupio...?

avatar
Страхиња Ћиковић
Saturday, 05.05.2018
19:05

Nije Benitez bio u Njukaslu kad je Mitrović kupljen.

avatar
Страхиња Ћиковић
Saturday, 05.05.2018
19:04

Nije ga on kupio

avatar
Nistelrooy
Saturday, 05.05.2018
10:40

Tunjavi Benitez

avatar
Nemanjici
Saturday, 05.05.2018
10:12

Sta da komentarišite debeli kad se vise puta ogresio o Mitra. Sramota ga je da ga pogleda u ovi. Treneri kao sto je on, defanzivac, ne znaju da cene igrace kao sto je Mitar. I onda kada vide da su pogresili njihov ego im ne dozvoljava da urade pravu stvar. Benitez je prosecan trener sa losom filozofijom.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 05.05.2018
13:04

Benitez je odlican trener sto je svuda sem u Realu i dokazao. Ove sezone top10 fantastican rezultat. Jednostavno se ne uklapa Mitrovic kod njega i to je to.

avatar
Nemanja Simonovic
Monday, 07.05.2018
12:33

I u Interu je pokazao da je odlican trener.😂