Benfika očajna, ovo je cela istina o Luki Joviću, smeje im se Portugal!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 21.10.2018.
10:00
Izvor: Sportske.net

Mediji u Portugalu ismevaju Benfiku, naravno navijači su očajni, a ona druga polovina zemlje koja ne voli "Orlove" presrećna. I sada, nema nazad...

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Benfika je ispustila biser, problem je što nisu imali strpljenja.

"Orlovi" su kupili Srbina od Zvezde za 6.5 miliona, on je odigrao samo četiri meča za prvi tim za dve godine, a u rezervnom timu se nije proslavio, 4 gola u 18 mečeva. No, ne treba zaboraviti da mu je to bio početak profesionalne karijere, da je imao 17 godina kada je stigao u Lisabon, nedostajala mu je prava šansa.

Onda se preselio u Nemačku, prošle godine osam golova, Benfika je pristala da vrati novac.

Naime, tvrdnje da je otkup 12 miliona su netačne, "A Bola" piše danas da Ajntraht može da otkupio Srbina za 6 miliona, on je ove sezone na 10 mečeva u svim takmičenjima dao devet golova, pet u petak u meču Bundeslige.

Ajntraht neće propustiti šansu, već su najavili da će otkupiti našeg igrača, a onda ga naravno preprodati nekom većem klubu, ako ovako nastavi, na leto sigurno ide, da li u Bajern gde vode svi putevi, ili negde drugo, natrag u Benfiku sigurno neće.

Kako rekosmo, u Lisabonu su očajni, ali trebalo je samo imati strpljenja...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Monday, 22.10.2018
15:44

Ovako, decko ove sezone igra vrh. Benfika nije imala strpljenja za njega jer za onako mladog igraca, i 3 godine cekanja puno vredi. Medjutim, bojim se samo da mu ovo nije vec sad cuveni "jednosezonski bum" i da se onda ispostavi na kraju da je Benfika u pravu.

avatar
Misosesic
Sunday, 21.10.2018
10:56

Nadam se da Zvezda neće ponoviti istu grešku sa Joveljicom,igrače ne treba prodavati pre 22 godine jer do tada mogu se razviti i pokazati kvalitet a samim tim i podići cijenu.Ne mogu Zvezda i Partizan dobiti velike pare za klince od 17,18 godina.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 21.10.2018
10:51

Benfika ga je otkupila za 2 miliona...zvezda je prodala nekom agentu jovica za 600 hiljada pa je od benfike dobila jos 1,4 miliona...tacno se secam rasprave na ovom sajtu u vezi toga

avatar
Real Only
Sunday, 21.10.2018
10:26

Ma koji Bajern, decko je od sledece sezone prvi spic Barselone, Suarez nesto nije u formi. Odustaju od Nejmara jer nemaju para toliko.