Belgijanci jaki k'o Nemačka!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.10.2014.
23:47
Izvor: Sportske.net

To je utisak selektora Bosne i Hercegovine Safeta Sušića, posle večerašnjeg remija njegove selekcije sa Belgijom u Zenici.

Beta/AP Photo/Amel Emric
Beta/AP Photo/Amel Emric

Povezane vesti

Popularni ''Zmajevi'' večeras nisu uspeli da savladaju Belgiju u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali u taboru domaće selekcije nema nezadovoljstva.

Selektor Safet Sušić je posle meča naglasio kako je BiH večeras igrala protiv najbolje reprezentacije sa kojom je do sada imala prilike da se sretne i izneo niz komplimenata na račun rivala.

''Oni su moćni i to znaju. Osećaju se tako na terenu, ponašaju se tako i jako je teško igrati protiv njih. Liče mi na Nemačku, oduševili su me. Zato je i ovaj remi sa njima veliki uspeh'', objašnjava Sušić.

Podsetimo, BiH je posle prvog poluvremena imala vođstvo, ali je Naingolan u drugom poluvremenu iskoristio kiks golmana Begovića i postavio konačnih 1-1.

''Begović retko prima ovakve golove. Spasio nas je u dosta navrata. Izvinio se nakon utakmice, ali to nije bilo potrebno, jer ga uopšte ne krivim'', naglasio je Sušić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke