Bekam: "Iznenadio me je Sančezov transfer"

Autor: Beta Beta
utorak 30.01.2018.
18:01
Izvor: Beta

Bivši fudbalski reprezentativac Engleske Dejvid Bekam rekao je danas da je bio iznenadjen kada je video da Aleksis Sančez prelazi iz Arsenala u Mančester junajted.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

"Da budem iskren, još ne mogu da verujem da se to desilo. Bio je deo kluba koji je veliki kao Arsenal, a onda se kroz nekoliko sati seli severno do najvećeg kluba, zapanjujuće je to videti. Svi mu želimo sreću. Navijač sam Mančester junajteda, tako da sam uzbudjen što će neko takvog talenta nositi dres Mančestera", rekao je Bekam za Skaj.

Bekam je priznao da nije očekivao da će do tog transfera doći, ali je podržao Sančesa koji je ranije ovog meseca prešao iz Arsenala u Mančester u sklopu razmene, dok je Henrik Mhitarjan prešao u klub iz severnog Londona.

On je takodje pružio podršku i treneru Mančester junajteda Žozeu Morinju koji je nedavno produžio ugovor sa klubom do 2020. godine.

"Naravno da je on pogodan za Mančester, on je jedan od najboljih trenera. Svako će imati svoje mišljenje o njemu kao treneru i kao osobi, o njemu kao pojedincu. Ali da li je on prava osoba koja treba da vodi Mančester? Da, naravno da jeste", kazao je Bekam.

Mančester junajted je imao uspeha u poslednjih 25 godina, a Bekam je rekao da je to zbog stabilnosti u klubu.

"Aleks Ferguson, koliko je vremena on bio trener tima, zato smo bili uspešni. Imali smo stabilnost u klubu, i to je ono što nam treba i u buduće", dodao je Bekam.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke