Bekam izgubio prvu!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 02.03.2020.
09:27
Izvor: Sportske.net

Najbolji igrač MLS-a presudio ekipi sa Floride.

Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez
Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Povezane vesti

Fudbaleri Inter Majamija odigrali su svoj prvi meč u MLS ligi, klub koji je osnovao Dejvid Bekam debitovao je porazom.

Nisu uspeli da izvuku bodove protiv Los Anđelesa, koji je slavio zahvaljujući majstoriji najboljeg igrača lige, Karlosa Vele.

Na kraju je bilo 1:0 (1:0), ali Bekam ima mnogo razloga za zadovoljstvo i pored poraza.


Nakon šest dugih godina konačno je uspeo da ostvari zacrtani cilj, njegov klub je i zvanično otpočeo takmičenje u najjačoj fudbalskoj ligi u SAD.

I nije bilo realno očekivati čudo, ali nema sumnje da su mu se svi u klubu nadali, ekipa sa Floride je sastavljena tek u prethodnih par meseci, koliko je u klubu i trener Dijego Alonso.

Ponajbolji pojedinici Matijas Pelegrini, talentovani Argentinac koji je stigao iz Estudijantesa, kao i reprezentativac Meksika Rodolfo Pizaro, nisu uspeli da savladaju bivšeg čuvara mreže Fejenorda i Ajaksa Keneta Vermira, ali nema sumnje da će ova ekipa igrati sve bolje kako vreme bude odmicalo.

Susret u "Gradu anđela" rešio je MVP lige iz minule sezone Karlos Vela i to na sjajan način.

Najpre je prošao pored nekoliko protivničkih fudbalera, a onda kada su defanzivci Intera mislili da su uspeli da ga udalje od svog gola, usledio je briljantan lob, lopta je završila u mreži, kao i golman ekipe sa Floride.

Bekam je sa tribina u društvu svoje supruge Viktorije pratio ovaj meč, bio je u odličnom raspoloženju, nije uspeo da ostvari start iz snova, ali je uspeo da ostvari jedan dugo sanjani san, njegov klub igra MLS.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke