Bejlu ni šansa da kaže zbogom!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 19.05.2019.
14:25
Izvor: Sportske.net

Velšanin najverovatnije ovog leta napušta redove madridskog Reala.

Beta/AP Photo/Bernat Armangue
Beta/AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti

Fudbaleri Reala iz Madrida poraženi su u poslednjem kolu španske Primere, sezonu su završili na trećem mestu na tabeli, sa svega 68 bodova.

Želeće "Los Blankosi" što pre da zaborave upravo završenu sezonu, u kojoj su se domogli samo trofeja na Svetskom klupskom prvenstvu.

U Ligi šampiona su ispali u osmini finala od Ajaksa, dok su u Kupu kralja takmičenje završili u polufinala, izbacila ih je Barselona.

Nakon neuspešnih epizoda Lopetegija i Solarija na klupi ekipe, Florentino Perez je uspeo da ubedi Zidana da se nakon devet meseci vrati na mesto šefa struke na "Bernabeu", Zizu je imao zadatak da u finišu sezone napravi plan za narednu.

Tako je davao šansu brojnim mladim igračima da dokažu da vrede, a danas je dao priliku nekolicini i da se oprosti od dresa madridskog Reala.

Tako je Kejlor Navas dobio zaslužene ovacije na svojoj poslednjoj utakmici za klub, od "kraljevskog" dresa se najverovatnije oprostio i Lukas Vaskez, koji je u finišu ušao sa klupe, kao i vezista Markus Ljorente, dok bi Brahim Dijaz, koji je počeo meč, mogao na kaljenje.


Isko je takođe dobio šansu u porazu od Betisa, šuška se da bi i on mogao da ide, ali priliku da kaže zbogom navijačima nije dobio Geret Bejl.

Izvesno je da će Velšanin napustiti redove Reala na kraju tekuće sezone, nije u dobrim odnosima sa Zidanom, navijače je razočarao jer nije uspeo nikako da preuzme ulogu lidera od Kristijana Ronalda, a mora se priznati i da je njegova karijera na "Bernabeu" bila ispresecana povredama.

Ipak, osvojio je četiri Lige šampiona sa Realom, jednom Primeru, kao i Kup kralja, upisao je 231 zvaničan nastup za klub i postigao 102 pogotka.

Mala je verovatnoća da će ostati, ali Zidan nije želeo da mu ukaže priliku na poslednjem meču u sezoni, da se oprosti od navijača "Los Blankosa", već je čitav meč presedeo na klupi za rezerve.

Ostaje da se vidi gde će nastaviti karijeru, njegova plata je problem velikom broju klubova, najrealnije deluje povratak u Premijer ligu, a šanse da se zadrži u Madridu gotovo i da ne postoje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Sunday, 19.05.2019
15:52

Ne shvatam samo zasto njega krivi uprava..pa oni su mu dali taj ugovor a coveku ako se ne ide ne moze mu niko zameriti..Isplatite ga do zadnje pare,pa da vidis kako ce se snaci..

avatar
Wolverine
Sunday, 19.05.2019
15:11

Geret Bejl - čovjek koji je z... sistem. Svaka mu čast. Naplatio se ko niko, a prelako su zaboravili njegove veoma bitne i majstorske golove.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Sunday, 19.05.2019
15:23

Kako je zaj.... sistem, ako je potigao bitne golove? On je do danasnjeg dana, Real sa sve obestecenjem, porezima i platama kostao oko 250m eura, samo je golovima doneo Realu 50-100m, na sponzorima, dresovima, kartama koje su bile malo skuplje im je isto toliko doneo i jos ce ga prodati za 70m, tako da nije on nikako izradio sistem.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Monday, 20.05.2019
20:13

Ugovor nije samo zbog novca, da li Nejmar opravdava novac ulozen od strane PSG-a? Kroz igre ne opravdava ni 20 miliona, ali je maksimalno popularizovao klub i zbog njega su skoro svaki dan tekstovi o SP u Kataru, a upravo to su i zeleli da postignu sa njegovim dovodjenjem.

Ne dovodi Real igrace samo zbog toga kako ce igrati, nego ih dovode da bi i dalje od sponzora dobijali astronomske cifre, tipa, ako ove godine Real ne pukne preko 500m na pojacanja, pa naredne jos 200, ADIDAS ce im smanjiti ugovore, pa ce morati da smanje i cene karata, jer Kasemira i Asensia niko nece da gleda, a to su dalekooooo veci troskovi od nekih 15m eura godisnje.

avatar
Wolverine
Sunday, 19.05.2019
22:28

Pa dobio je 10x više novca a više je sjedio nego igrao. Za ugovor kakav on ima, trebalo je da igra na Ronaldovom nivou a ni blizu. Na to sam mislio.

avatar
Tata Messi
Sunday, 19.05.2019
14:58

Ne znam zasto neko misli da ce on otici.Covek prima 15 miliona po sezoni,a fudbal mu se uopste vise ne igra.On ce uzeti 30m za dve sezone i krenuce igrati golf profesionalno.Nece mu cak smetati ni sa omladincima da igra