Bejl oduševio, poznato i kada će debitovati!

Autor: Nikola Miloradović
petak 09.10.2020.
14:46
Izvor: Sportske.net

Sjajne vesti za Sparse.

EPA-EFE/Daniel Leal-Olivas / POOL
EPA-EFE/Daniel Leal-Olivas / POOL

Povezane vesti

Geret Bejl se vratio u Totenhem nakon sedam godina, došao je na pozajmicu do kraja sezone iz Reala, ali nije isključena mogućnost i da se duže zadrži, ako sve prođe kako treba, mada zvanično "Pevci" nemaju opciju da ga otkupe, ipak, jasno je da Real neće praviti nikakve probleme.

Velšanin je stigao na sever Londona sa povredom kolena, pa ga još nismo videli u akciji, a svoj drugi debi u klubu bi mogao da ima već narednog vikenda.

Naime, Bejl je tokom reprezentativne pauze ostao na severu engleske prestonice, kako bi se sa stručnim štabom Totenhema što bolje pripremio za nastavak sezone.

Čini se da je povreda prošlost, Bejl je navodno oduševio sve prisutne na treninzima, od trenera, preko igrača, sa njim je trenirao još jedan novajlija koji čeka debi, Karlos Vinisijus.

Stvari deluju dobro, pa se spekuliše da bi Velšanin mogao da obuče dres Totenehema već 18. oktobra, kada Sparsi budu ukrstili koplja sa Vest Hemom u gradskom derbiju.

Ipak, iako bude fizički spreman, jasno je da nema utakmice u nogama, pa je realno očekivati da dobije priliku tek sa klupe.

Baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Friday, 09.10.2020
15:19

Jedva cekam da vidim 'pravog' Bejla u akciji, onaj iz Reala je uglavnom bio brat blizanac koji podsjeca na igraca koji se svojevremeno poigravao sa Maikonom.