Bejl jasan, za remi sa Legijom ne postoji izgovor!

Autor: Beta Beta
četvrtak 03.11.2016.
18:42
Izvor: Beta

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl rekao je da njegova ekipa nije zadovoljna remijem s Legijom i dodao da prazan stadion u Varšavi ne sme da bude izgovor za taj rezultat.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Real Madrid je sinoć odigrao 3:3 s poljskom Legijom u četvrtom kolu Grupe F Lige šampiona.

Utakmica je odigrana pred praznim tribinama pošto je Legija kažnjena zbog ispada svojih navijača, ali Bejl smatra da "čudna atmosfera" na stadionu ne može da opravda manjak koncentracije njega i njegovih saigrača.

"Bila je to čudna utakmica, posebno zbog praznog stadiona. Ali, to ne sme da bude izgovor. Nismo zadovoljni rezultatom i moramo što pre da se oporavimo", rekao je Bejl za španske medije.

Real je vodio golovima Gereta Bejla u prvom i Karima Benzeme u 35. minutu. Legija je do poluvremena smanjila zaostatak, pogotkom Vadisa Odjidja-Ofoea u 40. Preokret Legiji doneli su Miroslav Radović u 58. i Tomas Mulan u 83. minutu, ali je Mateo Kovačić golom u 85. sprečio senzaciju.

"Na 2:0 smo kontrolisali rezultat, a onda smo izgubili koncentraciju što se na ovom nivou kažnjava... Naučićemo nešto iz ove utakmice, moraćemo da budemo bolji u odbrani i odlučniji u napadu", rekao je Bejl.

Prva na tabeli Grupe F je Borusija iz Dortmunda sa 10 bodova, dva više od Reala. Treći je Sporting sa tri, dok je Legija poslednja s jednim bodom.

Real će 22. novembra igrati u Lisabonu protiv Sportinga u sledećem kolu, dok će Borusija u Dortmundu dočekati Legiju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Saturday, 05.11.2016
05:01

Don Carlo, ti si jedan od najvecih strucnjaka na svetu u ovom trenutku, vrlo dobro znas da tvoj bivsi klub Real Madrid bi morao pobediti Sporting u gostima i Dortmund u zadnjem kolu. Nije nemoguce, ali nije tako lako, imajuci predvid losu formu ekipe Reala. Utakmica sa Sportingom bice reper jeli Real moze izaci iz krize kad je najpotrebnije. To rade samo veliki, ne sumnjam da moze, ali bice tesko.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Friday, 04.11.2016
05:47

Prazan stadion je bio minus za Legiju kao domacin susreta, sta lupetas? Real ima srecu sto u zadnjem kolu docekuje Dortmund koji ce istrcati bez motiva,jer se vec palsirao u osminafinale.

avatar
Don Carlo
Friday, 04.11.2016
20:06

Real ih dobije i bude prvi u grupi, toliko o motivu

avatar
Real-an is back!!
Thursday, 03.11.2016
23:33

krivi su i igraci a i trener ,formaciaj sacuvaj boze ne zna se koji napadac je krilo ,koje krilo je sredina ,ko pije ko placa ,stvarno zidan je smjesan ponekad ,onda izmjene isco i james ne ulaze da se napravi balans nego vaskezi i kompanija ,ma daj bre ...

avatar
xenon1989
Thursday, 03.11.2016
21:10

Postoji, postoji izgovor... ne zna od dalibora... :D

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 03.11.2016
20:17

Postaje ono sto je i Ronaldo postao dolaskom u Real,sebicnjak, juce ako nije imao 15 beskorisnih suteva pa evo, svaka cast na golcini, ali ako to znaci da ces nakon toga sledecih 10 akcija upropastiti beskorisnim sutevima onda i ne vredi, isto vazi za obojicu.

avatar
MSSZRMK
Thursday, 03.11.2016
20:00

Zidan kriv kada ne sme da vas ostavi na klupi igra sa cetiri ofanzivna igraca.

avatar
Thursday, 03.11.2016
19:47

jbg desava se neko mi rece da i sa rezervnim timom su trebali da razvale legiu pa isto tako barsa je trebala sa rezervnim timom da pobedi alaves, jednostavno fudbal nije jednostavna stvar nije lako stalno pobedjivati . hala madrid ,visca barca ,el clasico u finalu ls

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Friday, 04.11.2016
05:41

Real u finalu Lige Sampiona? Ne bih rekao da ce videti ni polufinale!