Bejl i Rodrigez nestali u akciji, het-trik za Luku Jovića?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 18.01.2020.
11:51
Izvor: Sportske.net

Niko ne zna šta se dešava sa Kolumbijcem i Velšaninom, Zidan ima mnogo problema, da li će ponovo probati kombinaciju koja nije radila?

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Real će se danas suočiti sa Seviljom, bivšim trenerom Lopetegijem, ali i svojim pozajmljenim igračem Reguljonom, za koga nije bilo mesta po dolasku, odnosno povratku Zidana. I makar Andalužani imali očajan skor, odnosno naviku da gube na "Bernabeu", danas će imati šansu, jer Real je desetkovan.

Naime, nema Ramosa, ali ni Fede Valverdea koji je suspendovan, i koji je postao ključni igrač na sredini. Dodajmo na to, odsustvo Azara, ali i činjenicu da Zidan nije pozvao ni Bejla, koji je normalno trenirao, kao ni Rodrigeza koji je odigrao u poslednjih mesec dana samo par rola, tačnije kao da je otpisan nakon meča protiv Majorke. Nikome nije jasno zbog čega nema Bejla, propustio je put u Saudi Arabiju zbog bolesti, ali je normalno trenirao posle toga.

Odriozola je takođe van tima, na raspolaganju, Zidan ima četvoricu veznih igrača Krosa, Modrića, Kazemira i Iska.

Vraća se Benzema, Jović je među pozvanima za meč, ali kako se priča i on je rovit, mada bi mogao da dobije šansu od početka. "Mundo Deportivo" tvrdi da ta kombinacija nije radila, ali da bi Zidan mogao da pokuša ponovo, s obzirom na izostanke u napadu. To bi bila treća utakmica koju počinje, nije dao gol u Saudi Arabiji, ali je u finalu protiv Atletika igrao mnogo bolje nego tokom jeseni. Zidan je dva puta probao sa dva špica, protiv Viljareala je bilo 2:2, na Balearima je izgubio sa 1:0.

Ali, videćemo na kraju šta će izmisliti Zidan, jedna od varijanti je Rodrigo kao partner Benzemi i Isko iza njih u "rupi", druga da krene sa Brazilcima po bokovima, Vinisijusom i Rodrigom u 4-3-3.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke