Bazel demolirao prvaka u derbiju revijalnog karaktera

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 10.05.2018.
18:35
Izvor: Sportske.net

Utakmica 34. kola između Bazela i Jang Bojsa, nije nosila takmičarski značaj, ali je viceprvak bio silno motivisan.

Epa/Peter Klaunzer
Epa/Peter Klaunzer

Povezane vesti

Novi šampion Švajcarske je ekipa Jang Bojsa, to je poznat već par kola, pa je tako ekipa iz Berna stala na kraj dominaciji Bazela.

Sada su se ove dve ekipe sastale u meču koji nije imao nikakav takmičarski značaj za obe strane, ali je Bazel očigledno bio veoma motivisan, kako je slavio sa ubedljivih 5:1 (2:0).

Poveli su već u drugom minutu, Eljonusi je bio strelac, da bi 24 minuta kasnije Ađeti povisio na 2:0, Eljonusi je ovom prilikom upisao asistenciju.

U nastavku, nakon 10ak minuta igre, 3:0 za domaćina na "Sent Jakob Parku", strelac je ovoga puta bio Zufi.

U 79. minutu je Ađeti povisi na 4:0, da bi "petarda pukla" u 87. minutu, strelac je bio mladi švajcarski reprezentativac Dimitri Oberlin.

Počasni gol za Jang Bojs postigao je Fasnaht u 89. minutu susreta, na asistenciju srpskog internacionalca Mirelama Sulejmanija.

Kao što rekosmo, Jang Bojs je prvak, imaju 78 bodova, 10 više od Bazela, koji je još ranije overio drugo mesto na tabeli. Do kraja Super lige u Švajcarskoj ostala su još dva kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
biTan
Thursday, 10.05.2018
19:52

Jeste revijalnog karaktera,ali su im samo pokazali ko je u svajcarskoj glavni. Niko me ne moze ubediti da je u ovom trenutku jang bojs bolji od bazela...