Bavarci odabrali trenera, vraća se legenda kluba?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 11.03.2020.
09:59
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je odluka doneta.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Bajern je sredinom tekuće sezone otpustio Nika Kovača, ekipu je preuzeo njegov asistent Hansi Flik, koji je trebalo da bude privremeno rešenje.

Ipak, pod njegovim vođstvom rezultati su se drastično popravili, Bajern je sada prvi u Bundesligi sa četiri boda više od Lajpciga i na dobrom je putu da se plasira u četvrtfinale Lige šampiona, kako je u prvom meču osmine finala savladao Čelsi na "Bridžu" sa 3:0.

Uspeo je Flik da se izbori i sa silnim povredama, sada je van stroja Robert Levandovski, pa je šansu dobio i mladi Zirksi, koji se zasad odlično pokazao.

Izgleda da će nemački stručnjak ostati i posle tekuće sezone, ako je suditi po njegovoj poslednjoj izjavi.

Naime, kako prenosi novinar "Bilda" Kristijan Falk, trener mihnenskog Bajerna je potvrdio da se razmatra o angažovanju legende kluba za poziciju pomoćnog trenera.

Navodno u klubu razmatraju opciju da vrate Miroslava Klosea, koji bi dobio ulogu asistenta glavnog trenera, s ozbirom da je Flik to izjavio, čini se da je jasno da će on ostati prvi trener.


Dakle, ukoliko ne bude nepredviđenih iznenađenja, Flik će ostati na klupi Bavaraca, pa se postavlja i pitanje šta će biti sa Tomasom Tuhelom, koji se često povezivao sa klupom Bajerna, kako je sve izvesnije da će nakon ove sezone napustiti Pari sen Žermen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke