Bata Mirković oseća rivalitet, ima poruku za Kontea!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 31.05.2019.
19:48
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv intervju Zorana Mirkovića.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Zoran Mirković je u razgovoru za italijanske medije govorio o Juventusu, potencijalnim pojačanjima, a dotakao se i teme Antonija Kontea koji preuzima Inter.

O novom treneru Juventusa rekao je ono što se uveliko piše.

"Čitam o tome da bi novi trener trebalo da bude Sari, on je dobar trener koji je upravo osvojio Ligu Evrope sa Čelsijem. Onda je tu Pep, on je tako strastvena osoba, menja ovu igru, njegovi timovi igraju prelep fudbal", rekao je Mirković.

O Milinković-Saviću je rekao da je sjajan mladi igrač, da je osvojio Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina sa Srbijom, kao i da ima pobedničke gene, a o tome da li će on doći u Juve, Bata Mirković je istakao da će sve zavisiti od toga ko bude trener.

Dotakao se i Kontea, novog trenera Intera.

"Konte zna koje će igrače kupiti, čitam o Džeku i Bareli. Uprkos tome, rezultat u Italiji se neće promeniti, Juventus je uvek broj 1 favorit za titulu, a Antonio će osetiti ukus poraza", rekao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Friday, 31.05.2019
21:13

Veliki je strucnjak Bata pa on zna sta ce ko da radi

avatar
Oldboy
Friday, 31.05.2019
20:23

Hoće u sezoni koja dolazi, verovatno, a za posle ćemo da vidimo

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 01.06.2019
03:26

evo vec 3 godine ti ostavljas iste komentare na ovom sajtu :D

avatar
Oldboy
Sunday, 02.06.2019
10:14

Drago mi je sto pratis, a sta to pisem vec tri godine?

avatar
RIP KOBE
Friday, 31.05.2019
20:19
avatar
trifun
Saturday, 01.06.2019
10:43

Veliš bravo Batice.Batica čovek kratkog fitilja,poznat po incidentima sa Jarnijem i nasrtanju na Vladimira Ivića.Čovek koji je znao da će se kratko zadržati u Partizanu,jer on nikad neće biti trener više do kraja svog života ,niti ga taj posao privlači.Eventualno,potrčko kod Tumbakovića i to je to.Ali to mu nije smetalo da najuri Ožegovića,sa namerom da na njegovo mesto dovede nekog šiptara,ime nebitno.Plan o dovodjenju zamene se izjalovio pa Partizan celu sezonu odigra sa Rikardom na mestu centarfora.

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 04.06.2019
15:11

kakve sada ovo veze ima sa njegovim misljenju o konteu i odlasku u inter sem mozda te prve recenice? covek je rekao kako je. konte nema sta da trazi sa interom sto se titule tice u seriji a!