Bastin raport iz Rima - Ima li nervoze u Laciju pred mečeve odluke?

Autor: Darko Mitrović
petak 11.05.2018.
18:54
Izvor: Sportske.net, SEM

Lacio očekuju najvažnije utakmice u sezoni, šta o tome kaže naš reprezentativac?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

U italijanskoj Seriji A ostalo je još dva kola do kraja i fudbaleri Lacija, za koje nastupa Dušan Basta, imaju sjajnu priliku da obezbede učešće u Ligi šampiona naredne sezone.

Lacio trenutno zauzima četvrto mesto, sa dva boda iza Rome i dva boda ispred Intera. I upravo će ’neroazuri’ biti rival Bastinom timu u poslednjem kolu šampionata, ali ekipu iz Rima prethodno čeka gostovanje Krotoneu. Srpski fudbaler kaže da u njegovom timu ne postoji nervoza pred odlučujuće duele.

''Moramo da zapnemo, da poguramo još jednom na kraju i moramo da ostavimo probleme koje smo imali iza nas. Čekaju nas dve najvažnije utakmice i mislim da možemo do Lige šampiona.

Imamo sjajan miks mladih i iskusnih igrača i smatramo da nas ta neizvesnost po pitanju osvajanja četvtog mesta i dostizanja našeg cilja, ne pogađa.

Čim smo pogledali raspored na početku sezone, već posle nekoliko kola, verovali smo da će meč sa Interom biti odlučujući i tako je i ispalo. Nije lako stići do tog cilja, moramo da zaboravimo probleme koje smo imali i ako uđemo u Ligu šampiona, bićemo mnogo srećniji'',
smatra Basta.

Prvi od preostala dva meča Lacio igra protiv Krotonea u gostima i taj duel igra se u nedelju, od 15 časova. U prvom susretu ove sezone, u decembru, Lacio je slavio sa ubedljivih 4-0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Friday, 11.05.2018
19:07

Sutra je 70 000 na Meaci da bodri Inter...Finale na Olimpiku, Inter je jaca i bolja ekipa....Inter ide u LS!!!

avatar
Ali baba
Friday, 11.05.2018
19:47

Inter je slabija i nadasve gora ekipa. Inter je slabija ekipa, jer lacio trenutno ima bolje igrače, a gora je ekipa, jer nema nikakav timski duh za razliku od lacija. Interu neku šansu daje to što je lacio ima nesreću da mu se baš sada povrede najbolji igrači, najbolji strelac lige imobile, najbolji asistent lige luis alberto, te na sredini parolo i u odbrani radu. Fakticki neće moći da računaju ni na de fraja koji sigurno neće skakati sam sebi u trbuh...

avatar
Bocevski12
Saturday, 12.05.2018
11:40

Svesan li si bre da ako Inter izgubi Ikardi ce bude prodat

avatar
Oldboy
Friday, 11.05.2018
23:07

U pravu si za ovu dvojicu, nisu ista ekipa bez njih, a duh da imaju to stoji

avatar
Ali baba
Friday, 11.05.2018
22:34

Uopšte ne pričam o prošlosti i budućnosti, već o sadašnjosti. Lacio trenutni ima timski duh, dok je inter razbijena banda. Ponoviću opet, intera mogu eventualno spasiti povrede lacija, a videli smo prvu utakmicu ko je bolja ekipa, inter ni sam ne zna kako je glavu izvukao...

avatar
amigo999
Friday, 11.05.2018
21:14

Inter je uvek bio i danas je mnogo jaca ekipa Lacia. Inter se pojacava, Lacio prodaje najbolje...