Bašakšehir ponovo na vrhu

Autor: Nikola Miloradović
petak 20.04.2018.
21:05
Izvor: Sportske.net

Ludnica u turskoj ligi se nastavlja, aktuelni vicešampion ne posustaje.

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Istanbul Bašakšehir se ponovo nalazi na čelu tabele turske Super Lige, kako su na premijeri 30. kola savladali Kajzeru sa 3:1 (1:0).

Poveli su golom bosanskog internacionalca Edina Višće u 28. minutu, njemu je kod gola asistirao Arda Turan, a bio je to šest pogodak fudbalera iz BiH u Turskoj ove sezone.

Na samom startu nastavku, iskusni Umut Bulut poravnava rezultata, igrao se 54. minut kada je Kajzeri poravnao.

Ipak, samo 13 minuta kasnije, bivši fudbaler Galatasaraja i madridskog Atletika, koji je u Istanbulu na pozajmici iz Barselone, donosi novu prednost Bašakšehiru, preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora.

Sve dileme je u nadoknadi vremena otklonio povremeni holandski reprezentativac i bivši fudbaler Juventusa Elija, na asistenciju bivšeg fudbalera Arsenala, Mančester Sitija, madridskog Reala i Totenhema Emanuela Adebajora. Togoanac je glavom spustio loptu ka Eliji, kojem nije bilo teško da sa svega par metara zatrese praznu mrežu Kajzerija i postavi konačan rezultat.

Nakon večerašnjeg trijumfa, Bašakšehir se popeo na prvo mesto turske Super Lige, imaju dva boda više od drugoplasiranog Galatasaraja i tri od aktuelnog šampiona Bešiktaša, koji je treći, ali pomenute ekipe tek igraju svoje mečeve 30. kola. Kajzeri šesti sa 44 boda, 18 manje od večerašnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke