Baš bedno, dve velike zvezde se osramotile, šampion davao golove dok je protivnik stajao!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 19.10.2019.
11:34
Izvor: Sportske.net

Protest fudbalera Verakruza obišao svet, ali su pravi gubitnici igrači meksičkog šampiona.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Fudbaleri Verazkruza su protestvovali zbog neisplaćenih plata, posle više nedelja upozoravanja rešili su da u meču sa Tigresom šampionom Meksika pošalju poruku fudbalskom svetu.

Naime, oni su stajali prva četiri minuta meča, duguje im se poslednjih šest meseci, a na opšte iznenađenje navijača na stadionu "Luis Pirata Fuente" rival je počeo da igra i kraj nepomičnih domaćina postigao dva gola.

Liga je inače upozorila da će izbaciti Verakruz iz lige ako fudbaleri ne izađu na teren, pa su na ovaj način izrazili protest.

Gosti su počeli da igraju, a poznati fudbaleri kao što je bivši reprezentativac Francuske Žinjak i Čileanac Edu Vargas su dali golove dok se rivali nisu pomerali.

Fudbaler Verakruza Anhel Rejna je rekao da su igrači Tigresa zbnali za protest i da mu nije jasno zbog čega nisu sačekali, ali je kapiten gostiju Pizaro tvrdio da je bio dogovoren minut i zajedničko slikanje, ali da su pri dolasku na stadion, domaći tražili najmanje tri munuta sa čim se gosti nisu složili.

"Mislim da rade pogrešne stvari, mi smo došli ovde, sačekali minut, odbili smo da čekamo tri", rekao je Pizaro, doduše ne objasnivši kakva je razlika.

Bilo kako bilo, poveli su u 4. minutu sa 2:0, posle je Edu Vargas dao još jedan gol pa je sve bilo rešeno za desetak minuta, a domaćin je golom Engleza Kazima Ričardsa postavio konačnih 3:1 u finišu.

Ipak, bivši reprezentativac Salsido je rekao da je potez gostiju bedan, da je u pitanju nepoštovanje kolega profesionalaca i da je tužno to što su uradili...

Verakruz ima problema ne samo sa platama, nemaju opremu, ženski klub takođe nema svoje svlačionice, mladi igrači ne mogu da se hrane u restoranu. Inače, "Crvene ajkule" imaju dve titule, ali to je bilo davno, jedno vreme su početkom decenije bili i drugoligaši, ali su se vratili u elitu. Poslednji su na tabeli, nemaju pobedu u 13 utakmica, 4 remija, postigli su samo osam golova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Sunday, 20.10.2019
09:53

Ni zinjak nije neka velika zvezda, a kamoli vargas, a sad su pokazali i da su mali ljudi.

avatar
Brajkoo
Saturday, 19.10.2019
13:30

Ovako bi trebalo da se ponasaju i svi protivnici CZ a ne da se ljudi muce, dobijaju kartone i na kraju MORAJU da izgube

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 19.10.2019
11:41

Ma ne mogu vjerovati da nisu mogli biti solidarni i sacekati E da su bar izgubili na kraju to bi bila prica ovako Jadno