Bartomeu: "Za Mesija će uvek biti mesta u Barseloni!"

Autor: Beta Beta
utorak 21.04.2015.
13:24
Izvor: Beta

Mesi, to je Barsa.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Predsednik Barselone Đozep Bartomeu rekao je danas da će za fudbalera Lionela Mesija uvek biti mesta u tom klubu i da bi želeo da Argentinac završi karijeru na Kamp Nou.

Mesi je sa 13 godina došao u Barselonu i prošo je sve mlade selekcije kluba. Između ostalog, osvojio je šest španskih šampionskih titula, tri Lige šampiona i dva svetska klupska prvenstva, uz četiri Zlatne lopte za najboljeg fudbalera sveta.

"U ekipi radimo s liderom kakav je Mesi, on je najbolji na svetu, ali i u istoriji. On će imati mesto u Barseloni sve dok ne odluči da prestane da igra fudbal", rekao je Bartomeu, preneli su španski mediji.

Mediji su spekulisali da će Barselona u letnjem prelaznom roku dovesti fudbalera Juventusa Pola Pogbu, a Bartomeu je naveo da uprava kluba još ne razmišlja o pojačanjima.

"Pogba je sjajan igrač, ali u ovom trenutku ne razmišljamo o novim igračima. Takođe, imamo zabranu dovodjenja igrača do januara 2016. godine, ali radimo na tome da neki igrači dođu, a neki odu iz Barselone", rekao je predsednik katalonskog kluba.

"Pripremamo se za sledeću sezonu, ali ne želim da govorim o imenima. Pogba je dobar igrač, ali ima ugovor sa italijanskim klubom i ja to poštujem. Ne očekujem da ćemo dovesti nove igrače, ali svaki klub želi da ima najbolje. Takođe, imamo i igrače koje bi drugi klubovi želeli", dodao je Bartomeu.

Posle 32 kola u Primeri Barselona je prva na tabeli sa 78 bodova, dva više od Real Madrida.

Barselona večeras kod kuće igra protiv Pari Sen žermena revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona. U prvoj utakmici u Parizu španski klub pobedio je sa 3:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke