Bartomeu uzvraća udarac!

Autor: Miloš Marković
sreda 04.02.2015.
10:58
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Barselone optužuje za odmazdu protiv njega i njegovog kluba.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Španski mediji juče su ponovo bili prepuni priče o proneveri poreza u vezi sa transferom Brazilca Nejmara, optužujući Bartomeua za nelegalne radnje.

Prvi čovek Barselone danas već uzvraća udarac, optužuje i nagoveštava da bi iza čitave priče mogla da stoji propaganda u režiji Real Madrida.

Sećate se priče u vezi sa transferom Nejmara iz Santosa, bilo je reči o uplatama trećim stranama, novcu koji je navodno uplaćen direktno Nejmarovom ocu i porodičnoj firmi kako bi se 'podmazao' dogovor i olakšao transfer u katalonski klub. Bilo je naravno i priče oko ukupne cene transfera, za koju se tvrdilo da iznosi i preko 90 miliona evra.

U to vreme je interesovanje za Nejmara pokazivao i Real Madrid, Bartomeu nije zaboravio to da pomene.

„Nemjar je imao dve ponude.“

„Jednu iz Barse, drugu iz Reala. Igrao je sjajno u to vreme, ne čudi da se tužba upravo tada pojavila kako bi ga destabilizovala. Možda se nekome nije svidela njegova forma.“

„Sada ponovo igra sjajno i eto nove tužbe. Prošle godine smo pribavili sve potrebne dokumente, ali nastavićemo da se borimo protiv ove kampanje. Moja dužnost je da se izborimo. Sa Nejmarovim ocem smo potpisali drugi ugovor, ali nikakav novac nije proneveren, podaci su jasni, transfer je koštao 57 miliona evra.“, rekao je Bartomeu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 04.02.2015
12:27

da kako da ne...platili su 45 miliona njegovim roditeljima i po tome samo 12 miliona santosu za nejmara sto je mnogo malo

avatar
Boixos Nois
Wednesday, 04.02.2015
12:46

Ne, oni su dobili 40, a Santos 17. Trebas uzeti u obzir da mu je ostala jos samo jedna godina ugovora i da bi naredne sezone mogao otici besplatno

avatar
Bojan Aleksic
Wednesday, 04.02.2015
12:49

Platili su roditeljima (tj. ocu) jer je njegova agencija vlasnik dela ugovora. Nejmaru je isticao ugovor godinu dana posle transfera i za taj deo ugovora koji je imao Santos dobre su pare i dobili.