Barsina agonija, Katalonci oslabljeni u Madridu i Napulju!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 16.02.2020.
11:20
Izvor: Sportske.net

Dokle?

Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Ni odlazak Ernesta Valverdea nije pomogao, Barsa je i dalje u krizi i jedva pobeđuje, a sada je u novom problemu.

Đordi Alba je juče morao da napusti teren posle samo 18 minuta, a danas je stigla potvrda - levi bek će pauzirati oko tri nedelje i propustiće važne utakmice protiv Napolija i Real Madrida.

Albi je ovo čak treća povreda ove sezone, uz to je redovno na meti kritičara zbog slabe forme, a sada i zbog fizičke spreme.

Ovo znači i nova prilika za Žuniora Firpa, koji takođe nije opravdao očekivanja i mečevi na San Paolu i Santjago Bernabeu biće pravi testovi da se pokaže.

Barsa pre toga, naredne subote dočekuje Eibar, potom ide u Napulj, a onda je na programu i veliki El klasiko, 1. marta u Madridu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 17.02.2020
01:08

Barca je spremna u svako doba i za Napoli, a za real uvek i svugde da ga pobedjue, tako da pisete o instituciji Barcelone nije lepo da je u krizi, nikad nije ni bila, barca ima tim i igrace! Barca ce na svom terenu za trenige Bernabeu da tuce Reala ko iz sale, ona ga tuce kad hoce i gde hoce¨Za Napoli isto tako nije problem, prem da je Napoli dobar klub i da ima dobre igrace, ali protiv Napolija videcemo, a protiv real asigurno ce da ga cuka, evo veceras je Real n Bernabeu jedva nereseno odigra protiv Celte i to sa penalom za njega i to igrao naj placeniji realov igrac Azar i on nije pomogo! Znaci real je slab klub!

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 16.02.2020
13:50

Ajde gatuza nakantaj separatiste i ovog vozaca ferbusona i muzaca krava

avatar
Mirjevac
Monday, 17.02.2020
01:11

Ja se secam zadnje utakmice M. Junajted protiv Barce u LS kad je Barca cukala M. Junajteda jos je trener bio Feguson, Mesi ih je punio ko baka punjenu papriku, a Fergusin je drhtao umalo da slogira, tako to o tvom M. Junajtedu, njega je Mesi ppunio ko baka papriku i sarmu!