Barsin štoper nije ni debitovao, već je precrtan?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 29.11.2020.
14:40
Izvor: Sportske.net

Šta se desilo?

Povezane vesti

Žan-Kler Todibo je nakon pozajmice u Šalkeu, u "pet do 12" otišao na novu, u Benfiku, ali je tamo već precrtan?!

Kako prenosi portugalski O Žogo, trener Benfike Žorž Žezus ne računa na francuskog štopera, ali je sada na portugalskom klubu da donese odluku o njegovom statusu.

Todibo je došao lakše povređen, kasnije nije uspeo da uhvati ritam i još uvek nije ubedio Žezusa da mu pruži šansu.

Štoperski tandem čine iskusni Jan Vertongen i Nikolas Otamendi, koji su letos zajedno došli iz Premijer lige, iz Totenhema i Mančester Sitija, pa je izvesno da za Todiba neće biti mesta u Žezusovoj ekipi.

Barselona je Todiba dovela januara 2019. godine za samo milion evra iz Tuluza, ali se nije naigrao, zbog čega je išao na pozajmicu u Šalke.

Todibo ima tek 21 godinu, ali je već sada stekao status igrača koji se lako povređuje i zbog toga bi po ubrzanom postupku mogao nazad na Kamp Nou.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Sunday, 29.11.2020
19:01

'Todibo ima tek 21 godinu, ali je već sada stekao status igrača koji se lako povređuje i zbog toga bi po ubrzanom postupku mogao nazad na Kamp Nou'... jer je Camp Nou sabirni centar za sve koji se lako povređuju, da ne napišem nešto grublje.

avatar
Barca4ever
Sunday, 29.11.2020
15:48

Odlican je stoper, ne znam zbog cega mu Barsa nije pruzila pravu sansu. Decko je borben, jak na lopti, dobru tehniku ima. Mlad je, tek ce igrati.