Barsin sastav za Real, veliko iznenađenje, nezamenjivi će na na klupu?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 23.10.2020.
09:43
Izvor: Sportske.net

Kuman nema mnogo strpljenja, klinci dobijaju šansu...

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Sutra je "El Klasiko", Španija i svet su u isčekivanju, a moglo bi se desiti da Kuman promeša karte u po mnogima utakmici sezone.

Naime, on razmišlja da stvari promeni u napadu, ali da krenemo redom.

Neto i dalje menja Ter Štegena na golu, desno će Serhi Roberto, Alba je rovit i dalje, pa će, iako je Žunior Firpo spreman, Dest zadržati poziciju levo.

Štoperski tandem se ne menja, Pike i Lengle, Pike će odmarati protiv Juventusa zbog suspenzije sledeće srede.

Pjanić je igrao u Ligi šampiona, ali moraće na klupu, Kumanu je potreban potpuno spreman igrač, pa će De Jongu biti priključen Buskets koji je neprocenjiv u ovakvim mečevima.

Najveća promena bi mogla da bude u napadu. Naime, Trinkao i Dembele su pokazali koliko mogu, pa bi sada Grizman mogao da ostane na klupi. Jer, bez njega ofanziva deluje mnogo tečnije.

Baner

Najverovatnije će ispred Kutinja koji ne neupitan, biti Dembele i Fati po bokovima, a Mesi bi trebalo da bude najistureniji. Ovo će biti udarac na Grizmanovo samopouzdanje, ali izgleda da Kuman smatra da mu je pružio dovoljno šansi i da bi sada mlađi igrači mogli da budu na terenu od prvog minuta u subotu protiv Reala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Saturday, 24.10.2020
13:00

Da, S. Roberto je inače strašan desni bek, posebno odličan u čuvanju brzih krila poput Vinisijusa. Desni bek igra levog beka, a propali vezni fudbaler igra desnog beka, hm... gde li sam to već video?