Barsin novi besmisao - Luisa Suareza menja - Luis Suarez "za siromašne"?!

Autor: Milovan Longinov
subota 08.02.2020.
14:31
Izvor: Sportske.net

Barselona će po svemu sudeći dobiti dozvolu RFEF da kupi zamenu za Osmana Dembelea, a u igri je nekoliko imena.

EPA-EFE/STR
EPA-EFE/STR

Povezane vesti

Pravilo španskog saveza kaže da jedan klub sme da kupi zamenu za igrača van prelaznog roka, ali samo ako lekarski izveštaji potvrde da povređeni mora na pauzu na minimum pet meseci.

Dembele će u utorak biti podvrgnut novoj operaciji u Finskoj i prema prvim procenama moraće da pauzira oko pet meseci, što otvara vrata novom napadaču.

Ipak, pravilo kaže da Barsa može da kupi samo na domaćem tržištu, odnosno u Španiji, a u finalnom kastingu je četiri imena. Najnovije je - Luis Suarez, nepoznati napadač Saragose, koji je eksplodirao ove sezone.

Luis Suarez je postigao 14 golova na 24 utakmice za Saragosu i tako je skrenuo pažnju u španskoj javnosti. On je inače igrač Votforda, ali nikada nije zaigrao za engleski tim, pošto je ubrzo prosleđen na pozajmicu u Saragosu. Luis Suarez ima 22 godine, dolazi iz Kolumbije, a pre Saragose igrao je na pozajmicama u Valjadolidu B i Himnastiku.

Preostala imena su od ranije poznata i Barsa će do njih znatno teže van prelaznog roka. Prva želja Kikea Setijena je Sosijedadov Vilijan Hose, ali baskijski klub ne želi da ga pusti osim u slučaju da neko plati klauzulu od 70 miliona evra. Tu su još i Alavesov Lukas Perez, te Betisov Loran koga Setijen vrlo dobro poznaje, ali je takođe skup van prelaznog roka.

Baner

Očekuje se da tokom predstojeće nedelje RFEF i zvanično odobri Barseloni da kupi novog napadača, a onda kreće finalni napad, jer Katalonci nemaju mnogo vremena.

Podsetićemo za kraj da novi napadač neće imati pravo nastupa u Ligi šampiona, već samo u La Ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 08.02.2020
23:03

Citam ove komentare ovih realaca, svi navodno sazaljevaju barccu, kako to ona trosi pare a njih kao zao! Ovi realci ne vide koliko je real potrosio a nijedan igrac nemoze starom ramosu, starom Modricu ni vodu da donese, a real ih platio pa pozlati, znaci real iskupovao sve neke krseve i oni realci sve to ne vide, a jos real kupio Azara njega nema ni u zive ni u mrtve, da covek se zapita gde je nestao taj covek a kosta oko 120 milki i plus bonus! Za barci se nomojte sekirati ona je bar potrosila pare na imena, a ne ko real na neke mlade krseve koji na svom stadionu gube sa ceti gola! Vas realci je strah da taj obicni igrac ne napuni real u martu kad budu igrali kjalsiko! U tome je problem a ne da vcas je zao za barcu, barca moze i da trosi pare posto je kao klub naj vise zaradila na svetuu prosloj godini, tako da moze i da trosi! Naravno da je u barci sve ulosem stanju zbog prezidijuma ali sve ce to da prodje i baraca ce opet da cuka reala kad ona hoce i gde ona hoce! Taj mladi decko Suarez moze da bude jako dobar igrac i sad je dobar ali moze da bude i jos bolji, dobro je da mu se pruzi sansa!Mozda ce bas on da napuni real!

avatar
No rules
Saturday, 08.02.2020
17:05

Koju lovu trosu barsa da bi zadovoljila Mesijeve kriterijume. Pa poslije njega ostace pustos kada ih potkaci FFP i UEFA. Ovoliko novca nije ni Siti trosio..

avatar
Don Andres
Saturday, 08.02.2020
22:03

oni da su htjeli da zadovolje njegove kretirijume doveli bi nejmara i nekog normalnog napadaca.

avatar
GoHardV3
Saturday, 08.02.2020
16:54

Je l to novi pulen za vadjenje na njemu? Rakitic, Valverde, Suarez, Roberto svi su krivi samo sto je realnost drugacija :D

avatar
04
Saturday, 08.02.2020
23:25

A 'reanost' je da je Rakitić sjajan igrač, Valverde fantastičan trener, Suarez u top formi, a S. Roberto jedan od najboljih bekova današnjice, ali su svi ostali toliko loši da im čak ni ova četvorica ne mogu pomoći? :D

avatar
04
Monday, 10.02.2020
19:59

Aha, realnost je da bi Barsa bila 95% bolja kada bi Messi, Alba i Busquets pretrčali po 15km na svakoj utakmici. :D:D:D

avatar
GoHardV3
Sunday, 09.02.2020
19:00

Realnost je da su krivi 5%, a vise od njih su krivi ovi veterani Mesi, Alba, Buskec koji trce 5 km po tekmi, manje od Ter Stegena.

avatar
Psihostabizizator
Saturday, 08.02.2020
16:13

Dobra prilika da im neko opet odere kozu sa ledja kao u slucaju Turana, Dembelea, Kutinja...

avatar
P. S.
Saturday, 08.02.2020
16:07

Pretpostavljam da je to pravilo uvedeno zbog ultra siromašnih klubova koji su u borbi za opstanak ostali bez jedinog napadača na duže od 5 meseci, pa da im se na ovaj način omoguće kakve-takve šanse.

Za Barsu je naravno besmislica dovođenje bilo kakvog drugoligaškog napadača koji im sigurno neće pomoći da osvoje Primeru, a još manje bi im pomogao da osvoje LŠ sve i da ima pravo nastupa.