Barsin košmar u Lisabonu, spektakularni Bajern u polufinalu, Katalonci ipak prošli gore od Brazila!

Autor: Nikola Miloradović
petak 14.08.2020.
22:49
Izvor: Sportske.net

Nestvarna partija nemačkog šampiona za polufinale.

EPA-EFE/Rafael Marchante / POOL
EPA-EFE/Rafael Marchante / POOL

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone će što pre želeti da zaborave sezonu 2019/20, sada je i zvanično, završili su je bez osvojenog trofeja.

Podbacili su u Primeri, Kupu kralja, pa i Superkupu Španije, poslednja nada bila je Liga šampiona.

Verovali su u uspeh nakon pobede protiv Napolija, ali je usledio sudar sa realnošću u Lisabonu.

Doživeli su puleni Kikea Setijena debakl na stadionu Benfike, minhenski Bajern je protiv katalonskog sastava slavio sa neverovatnih 8:2 (4:1).

Već u četvrtom minutu Bavarci stižu do prednosti, sjajna akcija koja je počela na levoj strani, nakon centaršuta odličan dupli pas Levandovskog i Milera, potonji potom trese mrežu Barse za 1:0.

Samo tri minuta kasnije, 1:1, Alba je pobegao odbrani Bajerna, ubacio je potom loptu u sredinu, a Alaba je na bizaran način savladao sopstvenog golmana.

Ipak, u 22. minutu prvak Nemačke tiže do nove prednosti, projektil Ivana Perišića iz nezgodnog ugla, pocepao je mrežu iza Ter Štegena za 2:1.

A onda, u 28. minutu, Gnabri beži odbrani viceprvaka Španije i uvećava prednost Bajerna na 3:1.

Nije to bio kraj Barsinim mukama, prvo je Levandovski umalo kaznio grešku Ter Štegena, ali se Nemac iskupio sjajnom odbranom, a onda je "poker" golova za ekipu iz Minhena kompletirao Miler.

Centaršut Kimiha sa desne strane, prizeman, a loptu sa prve stative u mrežu "Blaugrane" smešta popularni "Romdojter", igrao se 31. minut.

Barselona Bajern Minhen
Foto: EPA-EFE/Rafael Marchante / POOL

Do kraja prvog dela igre nije bilo promene rezultata, delovalo je da je sve gotovo u Lisabonu i da se Barsi sprema katastrofa istorijskih razmera.

Golove iz prvog dela pogledajte u nastavku.




Ipak, nakon nešto manje od 15 minuta igre u drugom delu, rodila se nova nada.

Suarez je bacio na kolena Džeroma Boatenga i potom rutinski savladao Nojera, Barsa je bila na dva gola minusa.

Samo šest minuta kasnije ipak novi hladan tuš za Katalonce, Alfonso Dejvis je "seo na skuter", pobegao je odbrani Barse po levoj strani, prosledio loptu do Kimiha, koji ju je sproveo u mrežu za 5:2.

Nije tu bio kraj Barsinim mukama, igrao se 82. minut kada je Robert Levandovski povisio na 6:2, samo tri minuta kasnije nemilosrdni Bavarci stižu i do sedmog gola, so na ranu dodao je Filipe Kutinjo, kojeg su Katalonci minulog leta pozajmili ekipi iz Minhena.

Fudbaleri Barse više nisu postojali na terenu, a Bajern nije imao milosti, samo četiri minuta kasnije stižu i do osmog pogotka, ponovo Kutinjo, nakon prodora i asistencije Lukasa Ernandeza.

Košmar, koji najbolje opisuje ovu sezonu Barselone, samo je ovoga puta Bajern našao način da zaustavi i Mesija, pa je Kataloncima naneo istorijsku katastrofu.

Bajern u polufinalu čeka boljeg iz duela Liona i Mančester sitija, koji je na programu sutra u 21h, drugi polufinalni par Lige šampiona čine RB Lajpcig i Pari sen Žermen.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

157 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Saturday, 15.08.2020
14:22

Vec neko duze vrijeme se pitam jer predsjednik kluba mora ostati na poziciji sve 4 godine? Mogul njega smjeniti? Protesti neki?

avatar
BayernMunchen
Saturday, 15.08.2020
20:00

Naravno da se moze promeniti, samo treba da se vise clanova kluba ujedine

avatar
Markyc
Saturday, 15.08.2020
12:24

Čoveče, ovo je noćna mora!
Majke mi, meni kao navijaču Barselone ovo je užas da gledam.
Sad makar znam šablon, Artur otišao u Juve, Pjanić u Barsu.
Šta je sledeće, Juve gazi Barsu 10-0 i Artur daje 5 golova i 4 asistencije? Tužno 🙁🙁

avatar
ixyco96
Saturday, 15.08.2020
11:57

prvo da napomenem da mi je veoma drago za Kutinja,koliko god volim Barsu.. Setijen i pojedini "strucnjaci" su mislili da nije za Barsu, ispostavilo se da je on za mnogo bolje od ove Barse.
Setgi Roberto,vec godinama unazad se pitam,koliko li para ima taj lik ili koju toliko uticajnu figuru ima da igra prvu postavu u Barsi. Ja ga iskreno ne bih pustio u Segundu! kod najbitnijih golova,njegova greska. Buskets takodje greska-gol,Semedo nije kriv koliko se cini,ako cemo realno mozda se najvise istakao,kad niko nije hteo da ide sa loptom,on je najvise isao,svaka cast Ter Stegenu,moglo je 2-20 da se zavrsi. Setijen napolje!!

avatar
Ton4i
Saturday, 15.08.2020
11:11

Sve i sve ali Semedo covece..pa kako su ga bre prolazili,pogotovo u drugom delu,onako lako gubio duele,kao da se jadan sa naletima vetra borio..
I zaista,dobra vecina je ovako nesto i ocekivala,samo svakako ne ovoliko ubedljivo,apsolutno zasluzena pobeda Bajerna,daleko stabilniji u svakom pogledu,trebace duze vremena da se Barselona psihicki oporavi od ovakvog soka,Mesija ne treba kriviti,svako zna da se on uvek maksimalno trudio,ali od veznog reda i defanzive pravi uzas..zvuci cudno ali onaj Kopenhagen bi svakako rezultatski bolje prosao da tom defanzivom,Barselona nije naviknuta igrati iole zatvorenije,nikakva cvrstina i agresivnost u igri.

avatar
Stefmajster89
Saturday, 15.08.2020
10:27

drugacije bi bilo da Barsa ima trenera

avatar
BayernMunchen
Saturday, 15.08.2020
11:29
avatar
Stefmajster89
Sunday, 16.08.2020
10:39

ne? Zasto bi? I 10 - 0 da je bilo, to je Barsa, najveci i najbolji klub na svetu, koji je vise od kluba... i ovaj poraz se nadam da ce promeniti upravu, koja vise steti Barsi poslednjih 5g

avatar
Markyc
Saturday, 15.08.2020
09:56

Au, ovo može samo Bavarija!
Nadam se da će ovaj put moja Barselona shvatiti ono što su morali još pre tri godine, a to je da im je potreban remont, ali ne onakav kakav svake godine vrše, površnom šminkom, skupim pojacanjima...
Pravi remont podrazumeva par godina rada, traženja prave formule u taktici, podmladjivanja tima.
Barsa doživljava već duže vremena krizu identiteta, što najbolje oslikava dizajn dresova poslednjih par sezona (čitaj-šahovnica).
Par sezona bez trofeja (eventualno domaća takmičenja), unapređenja igre i podmladjivanja tima su rešenje. Što pre shvate da trenutno guraju stvari pod tepih, biće manje bolne promene koje slede.
Tiki taka mora da evoluira na neki nov nivo da bi opstala u modernom fudbalu, a za to je potrebno dosta vremena.

avatar
GagiGGMU
Saturday, 15.08.2020
08:05

Ali najvise mi je drago za Kutinja... Pored ovolike sramote pre njegovih golova, mislim da ih je ovo dotuklo

avatar
BayernMunchen
Saturday, 15.08.2020
11:30
avatar
Bádr Hari
Saturday, 15.08.2020
03:16

a taman sam se ponadao da ce Barsomessi mrsci biti na tihoj vatri jer se plase mocne Barse i mog idola Messija. 😂😂😂

avatar
LUZERPOOOL
Tuesday, 18.08.2020
09:23

Idi na Parove chat, tamo visis vecito.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 15.08.2020
03:14

Ne sećam se kada sam video veću dominaciju nego sada, svaka čast Nemačkoj mašineriji. Osramotili su ih pred celim svetom. Ovo je dominantnije nego mi protiv Arsenala 8-2.

avatar
Kori Volden
Saturday, 15.08.2020
01:44

SIiilovanjeeeeeeeee

avatar
dock
Saturday, 15.08.2020
01:35

Ista situacija kao onomad kad je Bajern trenirao Jup. Barsa nikada slabija, Bajern nikad jaci. Doduse s jednom ogromnom razlikom, ova Barsa je ocaj od ocaja, ona protiv Jupa je bila samo ocaj. To je ocigledno bilo jos pre par meseci, to se i videlo posle i autogola, gde se igraci Bajerna smeju, kao nema veze, nikakav problem. Jednostavno znaju da je ova Barsa leshina od kluba. Prognozirao sam 5+ razlike i nisam promasio. Sve jedno, finale pre finala protiv SItija ce pokazati snagu Bajerna. Siti bi trebalo da prodje laganica, da je Aguero u timu i fit. Ovako, sa jako losom realizacijom Sitija, Bajern ima sanse. Mada, postavice to Pep, Bajernova odbrana je uzasna, videlo se to i veceras protiv Barsinih penzionera.

avatar
Karambol
Saturday, 15.08.2020
01:28

Neverovatna partija Bajerna vcrs,cak ni ja koji pratim i navijam za njih 15 godina nisam ocekivao da cemo ovako da potopimo Barsu. Necu da se sitim i smejem Barseloni iz postovanja prema njima i Mesiju, ali pod hitno mora da menjaju sve u klubu. Ostala su jos 2 koraka do klempavka, ako prodje Siti Lion bice vrlo neugodan protivnik,ali ako Bajern bude igrao ovako kao vcrs i tokom cele sezone sa konstantnim presingom i ofanzivnom igrom onda nema sta Siti da trazi.. drago mi je da je Flik vratio DNK Bajernov u klub i da igraju onako kako su uvek igrali u proslosti,to je Pep unistio i unazadio sa tiki takom zato i Bajern nije imao od 2013e nijedno finale LS. Sto se tice pojacanja treba kupiti samo jos Dests i otkupiti Perisica od Intera, dogovoriti se sa Barsom oko cene za Kutinja,zato sto mislim da ce u sledecoj sezoni da kida..Sane je samo jos slag na torti. Mia San Mia

avatar
Goran Dedinac
Saturday, 15.08.2020
01:06

`Ajmo Barsini navijaci dislajkute kometnare slobodno,pa Boze moj,ko gubi ima pravo da se ljuti.

avatar
BayernMunchen
Saturday, 15.08.2020
11:31

Hahahhahahahhahahahhahahahhahhahaahhhahahah znaci 💪

avatar
BlueBoy84
Saturday, 15.08.2020
00:48

Zasto nije igrao pesi

avatar
RealMD
Saturday, 15.08.2020
00:35

Eh, da je najveći ikada Messi igrao ne to tako završilo.

avatar
TheAbysswalker
Saturday, 15.08.2020
00:10

Sto Milovan longvinov nije napisao tekst, on uvek pise tekstove vezane samo za barselonine utakmice??

avatar
Uncounquered
Saturday, 15.08.2020
00:08

Sreca po njih nema revansa, bilo bi sigurno 10+ za Bajern na kraju dvomeca.

avatar
Gorila u magli! LFC
Saturday, 15.08.2020
00:04

Jbt sta je golova ne moze da stane u jednu rubriku,salu na stranu rnic je bio perverzan,J.M. Bartomeu za predsednika!!!

avatar
Danga
Friday, 14.08.2020
23:51

Eto koliko vam je jaka moćna španska liga kad Barsa koja zadnjih godina dominira bude isprašena na ovaj način , a da ne spominjem blamaže kao Romu , Liverpul , Juventus , PSG.

Nema lige bez Engleza.

avatar
BenkovackiManitas31*
Saturday, 15.08.2020
03:41

Ma jeste sigurno, uzeo jednu utakmicu pa je to kao merilo. Pogledaj osvajace LS i LE pa pametnom sve jasno

avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 16.08.2020
01:47

Nisi objektivan, mrzis Barsu koliko mi se cini pa otud i takvi komentari. A da ji se da, mogu ti nabrojati koliko hoces utakmica gde je Barsa izdominirala sve njih.

avatar
Danga
Saturday, 15.08.2020
15:18

2020 8 - 2 , 2019 4 - 0 Liverpul, 2018 3 - 0 Roma , 2017 3 - 0 Juventus. I ovaj tim osvaja Špansku ligu . Pametnom dosta.

avatar
MunzeKonza
Friday, 14.08.2020
23:47

Ajde ljudi ne omalovazavajte Barsu. Druga bi prica bila da je igrao Mesi, on bi pokidao Bajern sam jer on je madjionicar, jedan jedini, najbolji u istoriji fudbala... Bla bla bla... Hahahhahaahha

avatar
Stefmajster89
Saturday, 15.08.2020
10:28

da, magionicar je i najbolji je fudbaler u istoriji fudbala. Ali fudbal je kolektivni sport, ne individualni

avatar
fadsasdfads
Saturday, 15.08.2020
13:50

Nije ni u top 5

avatar
Mirjevac
Friday, 14.08.2020
23:32

Bas mije jako drago sto im jos i Kutonjo dao gol i jos jedan asistirao! Barci nije valjao a evo u Bajjern odlicno igra, Bajern ga nece odkupi jer je skup igrac, Bajern to jes nemci uopste nece da placaju preskupe igrace!

avatar
BlueBoy84
Saturday, 15.08.2020
00:31

Dao 2 gola i asistirao

avatar
Jasminn
Saturday, 15.08.2020
13:34

Barca ga htjela da bude zamjena za Inijestu u sredini a lik cjeli zivot igrao krilo. Naravno nije se snasao

avatar
Mirjevac
Friday, 14.08.2020
23:26

Sta reci, Barca je katastrofalno odigrala, trener je katastrofa,, on kako je postacvio igru odma se znalo da ce da izgube katastrofalno! Trener ubacio igru 4, 3, 1, 2, barca uvek kad je tako igrala ona je izgubila, trener ubacio vidala da igra iza Mesija i Suareza, da mu sede na klupi Dembele, Ansu Fati Grizman, covek nema dve veze, mladi Riki Puig isto tako jako dobar mlad i brz sedi na klupi a Vidal sa 33 igra jedva se pomera! Polse kad je zamenio Busketsa i ubacio Ansu Fatija on je oslabeo sredinu, i jos je dokrajcio sredinu kad je zamenio Roberta ubacio Grizmana, tada je nacisto unistio vezni red, trenr kao da je igrao da barca izgubi! Ovaj trener zarubi Barcelonu uz pomoc predsednika Bertomea, sta reci!

avatar
BlueBoy84
Saturday, 15.08.2020
00:32

Što nije igrao mesi?

avatar
Jasminn
Friday, 14.08.2020
23:25

Tekma je dokaz da im trenutno Lautaro najmanje treba. Al to kad sam napisao dobio sam 16 minuta. Trebaju prvo 3 stopera. Dva da odmah idu u prvih 11 i jedan za rezerve. Trenutni stoperi nisu ni za rezerve. Lijevi bek Alba stalno grijesi. Desni bek ako nevalja Semedo prodaji i daj novog. Roberto kao veznjak ima vise utakmica od Semeda na poziciji desnog beka. Vezna linija nigdje kreativca. Sve neki destruktivci a hoces da igras od noge do noge, da imas 70% posjeda lopte, da ti golman ne ispicava loptu. Prco poluvrijeme sam pogledao. I sta sam vidio. Ne ispucavaju loptu a nit odbrana nit vezni red moze da iznese loptu. Bajer sve golove dao zbog jakog presinga i gresaka Barcelone i mogao im je dati jos 4 komada u prvom poluvremenu. Jarane ako je tebi Vidal zamjena za Inijestu ili za Cavija e ubi se. Trebajh im najmanje 3 vezna nova.
Mesi ako produzi ugovor nakon ovog debakla znaci nikad nije ni planirao napustati klub vec se borio za jaci ugovor koda nema dovoljno para. Pa skoro je milijarder. To je ta ljubav prema klubu.

avatar
BlueBoy84
Saturday, 15.08.2020
00:33
avatar
Wolverine
Friday, 14.08.2020
23:20

Očekujem da Mirjevac okrivi Real za ovo večeras, a i da spomene Ronalda, čisto onako. Šalu na stranu, Bajern fizički prejak. Čak da im je i Barsa dala 3 gola u 5 minuta kao što je i mogla, mislim da bi ih opet uspjeli slomiti.

avatar
Südkurve München
Friday, 14.08.2020
23:18

Hahahaha al barsini fandeckici dislajkaju postove 😂😂😂😂😂

Djecice moja draga, za vas su igracke, ne internet i fudbal

avatar
BayernMunchen
Saturday, 15.08.2020
10:03
avatar
LUZERPOOOL
Tuesday, 18.08.2020
09:32

Lik dislajkuje sa 21 profila, ja ne verujem, nije njemu lako.

avatar
Stefmajster89
Saturday, 15.08.2020
10:28
avatar
zeks
Friday, 14.08.2020
23:17

Bez komentara,pola tima penzija druga polovina dati dzabe bilo kome. Dotakli smo dno. Pozdrav

avatar
Südkurve München
Friday, 14.08.2020
23:15

Auuu sta reci na ovo...

Pod utiskom cu sigurno biti mesec dana. Ovo se ne vidja stalno.

Ovo ni najoptimisticniji navijac nije ocekivao prije pocetka utakmice.

Jesam govorio dajte nam Barsu da se poigramo, ali OVAKO nikada ni zamisliti nisam mogao.
Pretpostavljao sam da ce biti 3-0 za nas, da ce RL dati 2 gola, a jedan Müller.

Trener Barse velika amatercina.
Kenan Kolasinac da mu drzi casove fudbala.

Hansijev Bayern definitivno nadmasio Juppov, to se mora priznati.

Zaboravio sam sta sam htio jos napisat

avatar
Gorila u magli! LFC
Saturday, 15.08.2020
00:06

ne bi se slozio ovo za Jupa .

avatar
Südkurve München
Saturday, 15.08.2020
08:58
avatar
dock
Saturday, 15.08.2020
01:39

Polako batice. Ide Siti. Strasni Siti.

avatar
fadsasdfads
Friday, 14.08.2020
23:15

Steffi ce biti zauzet dok bude lupao minuse do 5 ujutru 😂

avatar
BayernMunchen
Saturday, 15.08.2020
10:04
avatar
No rules
Friday, 14.08.2020
23:10

Nije sramota izgubiti od ovakvog Bajerna.,ali ako mi je zbog nekoga drago onda je zbog onog odvratnog Suareza.

avatar
RMDmadritista
Saturday, 15.08.2020
11:26

Pa nije sramota izgubiti, ali izgubiti sa 8 primljenih golova e to je ipak sramota za klub kakav je Barselona pa da su igrali protiv ne znam koga.
Jednostavno sve im je trulo i sve moraju da menjaju od uprave, preko trenera, do velike vecine igraca.

avatar
MunzeKonza
Friday, 14.08.2020
23:05

Realno Bajern ce da se proseta do pehara. Jedino neko cudo moze da ih spreci u tome. Svaka im cast kako igraju, nema im ravnih.

avatar
MunzeKonza
Saturday, 15.08.2020
00:26

Ove minuse 100% lupaju Barsini fanovi koji jos nemaju ni licnu kartu...

avatar
LUZERPOOOL
Tuesday, 18.08.2020
09:35

Lupa stefmajster ima 21 lazni profil.

avatar
BlueBoy84
Saturday, 15.08.2020
00:35

City PSG(kada su svi tu) Bajern podjednaki

avatar
Stefan Lazović
Friday, 14.08.2020
23:02

Mislim da ostali samo treba da se pokupe i idu kucama. Nema potrebe dalje da se igra.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 14.08.2020
23:02

Haha Celsi je proso dobro kako su ovi pometeni

avatar
GagiGGMU
Saturday, 15.08.2020
08:02

Bajern trenutno najbolji tim u Evropi, ne znam ko bi mogao da ih spreči da osvoje Ligu Šampiona, možda Siti nešto pokuša ali teško. PS Vi ste odlično prošli kako je prošla Barselona ovo je poniženje za jedan tako veliki klub poput Barse

avatar
Lecter
Friday, 14.08.2020
23:00

Ocekivano doduse mislio sam da ce biti 3-4 razlike ali ovo je bas blamaza. Jeste Bajern prejak i igraju atomski fudbal ali sramotna igra Barselone.

avatar
Don Carlo
Friday, 14.08.2020
23:54

zlatna lopta loading xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

avatar
Danga
Friday, 14.08.2020
22:59

Pa niko ne sluša šta ja pričam Mesi bez Xavija i Inieste nemože ništa. Nikad nije uzo ništa sa reprezentacijom dok su se Xavi , Iniesta , Busquets , Alba , Pique , Puyol (pola tima Barse) okitili zlatom na 1 svjetskom i 2 evropska prvenstva i sve to bez Mesija. Takođe bez Xavija i Inieste Mesi nikad nije uzo čak ni ligu šampiona.

Šta reći za Bajern i utakmicu dominacija čista da se igralo još 20 minuta pitanje je bilo koliko bi još golova Barsa popila. Bruka prvo 7 - 0 u dvomeču 2013 a sad deklasirani 8 -2 u jednoj utakmici hahahaha .

avatar
BlueBoy84
Saturday, 15.08.2020
00:35

A zašto mesi nije igrao

avatar
BayernMunchen
Saturday, 15.08.2020
11:35

Izgubio se Lesi

avatar
dock
Saturday, 15.08.2020
01:44

Burazere, poredis samog Mesija sa spanskom reprezentacijom u zenitu? Pa taj Mesi je sam odveo Argentinu u finale. Secas se mozda? Al, sta ja da pricam liku koji je stavio Danga kao nick. Ti ne znas koje zene zovu danga? Doduse, mozda ti je fora...

avatar
damjan89
Friday, 14.08.2020
22:59

Celsi primio u dva meca 7 gola, a ovi glumci u jednom 8! Hahahahahaha, debakl!

avatar
BayernMunchen
Friday, 14.08.2020
22:58

Gasi mesalicu motaj kablove

avatar
BayernMunchen
Friday, 14.08.2020
22:58

Vidal je ponovo veceras pokazao o kakvom pravom igracu se radi, Thomas Muller svaka cas kao i ostalim 10orici 💪Ter Stegen je veceras pokazao klasu 🤣bolji od Neuera 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤫

avatar
Südkurve München
Saturday, 15.08.2020
00:16

Aaa nemoj tako, ono nije bio Ter Stegen, nego njegov brat blizanac 😂😂😂😂😂😂😂

Hoce ljudi Ter Stegena ispred Nojera


Pa malo morgen

avatar
RMDmadritista
Saturday, 15.08.2020
11:28

Meni stvarno nije jasno kako onaj Vidal igra u Barseloni i sta klub takve velicine vidi u njemu.
Svakako da mi je favorit Bajern za osvajanje LS, istopice plastiku kad naidje na nju :D

avatar
BayernMunchen
Saturday, 15.08.2020
10:05

Stvarno je bila izvanredna utakmica za nas navijače BAYERNA

avatar
Alexander Stonsky
Friday, 14.08.2020
22:58

Jednog dana kad se bude pisala Mesijeva biografija, period 2015-2020 će opisati kao godine koje su pojeli skakavci, a ova utakmica savršeno prikazuje sav ovaj period. I ovo "svađanje" pola tima sa samima sobom i ostale atraktivne egzibicije koje je odbrana Barse sprovodila. Pričati šta sad treba raditi ne vredi, jer nažalost ništa se neće ni desiti.

avatar
Gorila u magli! LFC
Saturday, 15.08.2020
00:09

Cekaj sad messi kad napravi tim osvojice ligu Europe.

avatar
BayernMunchen
Friday, 14.08.2020
22:57

Hansi Flick je veceras pokazao o kakvom se treneru radi 🤣Da li je sramota navijace Barcelone da se javljaju i da pricaju nesto protiv Bayerna?

avatar
dock
Saturday, 15.08.2020
01:47

Lako je pishati po ovom barsinom treneru, koji je trener za omladince Javora u najboljem slucaju. Da vidimo kako ce sa Pepom, pa ondak pricaj.

avatar
BayernMunchen
Saturday, 15.08.2020
11:37

Da li je sramota da nesto kazes sada za Bayern? Pregazi Bayern Barselonu kao fap zabu😂 Hansi Flick je klasa od trenera! Samo da je jos Kutinja ubacio oko 50tog minuta bilo bi 🤣🤣🤫

avatar
Stefmajster89
Saturday, 15.08.2020
10:30

niko nista ne prica protiv nista posebnog Bayerna (videces protiv Sitija), vec protiv uprave Barselone i to ne samo sad, vec unazad 5g

avatar
Herkules88
Friday, 14.08.2020
22:57

Kakav amaterizam sredine i odbrane Barselone, kakve greške u postavljanju, dodavanju, užas. Trener nula, staviš jedino jednog igrača koji zna da dribla, tako su ispali od Rome

avatar
BojanMC
Friday, 14.08.2020
22:56

Sa mesijem u timu gore nego sa igračem manje.

avatar
Stefmajster89
Saturday, 15.08.2020
10:30
avatar
BayernMunchen
Saturday, 15.08.2020
11:38
avatar
Crveni Lucifer
Friday, 14.08.2020
22:56

Niko se u ligi sampiona ne ponizava kao barsa, 3-0 od juventusa, 3-0 od rome, 4-0 od liverpula, 8-2 od bayerna, igrac koji igra u takvom timu ne noze da bude najbolji u istoriji niti takav klub moze da bude gigant u rangu reala, bayerna, junajteda

avatar
MunzeKonza
Saturday, 15.08.2020
00:29

Realno govoris, a ove minuse sto ti lupaju, to su ljubomorni fanovi barse...

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 15.08.2020
14:11

To je sve jedan te isti lik, steffi tj badr hari koji ima gomilu naloga i politika mu je da koliko god pluseva imas minusa mora biti vise, minimum za 10 komada

avatar
Red blood
Saturday, 15.08.2020
10:12

Ja bi rekao da taj Mesi ima vise titula prvaka Evrope od nekih giganata koje si naveo.

avatar
BayernMunchen
Friday, 14.08.2020
22:56

Sta bre Sta? 8_2 gde ste misevi?? Ovako se nikada ni jedan klub u zivotu nije izblamirao kao veceras Barselona 😂😂svaka cast bavarci slavite pobedu

avatar
Mladen
Friday, 14.08.2020
22:55

Mašinerija Bayern jeli Mesi igrao. Barsa je gotova kad on ode zao mi je iskreno.

avatar
Kolos
Friday, 14.08.2020
22:54

A Kutinjo car, učinio više protiv Barse za 15 minuta nego što je doprineo za godinu dana. Najskuplje pojačanje u istoriji kluba.

avatar
_mladen_
Friday, 14.08.2020
22:54

Bajern ako ne osvoji LŠ ne znam ko će, oni su se vratili njihovom direktnom fudbalu, a ne dosadnoj tika taki. Zamisli taj osećaj da možeš uvesti njihovog igrača i on ima dva gola i asistenciju, Barsa lagano tone, a ni Mesi ne može sve sam više. Očekivao sam pobedu Bajerna, ali ovakvo potapanje nisam.

avatar
fadsasdfads
Friday, 14.08.2020
22:54

Hehe tako je to kada Varselona nema pomoc sudije,izmišljene penale,Lessi jel igrao veceras? 😂

avatar
Südkurve München
Friday, 14.08.2020
22:53

Kaze Vidal ne igramo Bundesligu. Istina, igramo nemacki kup protiv 1860 München

avatar
Dimebag Darrell
Friday, 14.08.2020
22:53

Najvise mi je drago sto im je Kutinjo dao dva gola.

avatar
Kolos
Friday, 14.08.2020
22:53

Buši , hahahaha, buši, hahahaha!! 😄😄

avatar
Bádr Hari
Friday, 14.08.2020
22:53

a Coutinha ne zelim da vidim vise u Barsi jer je ucestvovao u potapanju Barse i mog idola Messija,srce me boli zbog toga. :D

avatar
Medox
Friday, 14.08.2020
22:52

Smejali ste se Čelsiju a niste ni svesni da je Bajern prejak i predobar za sve ove timove u ligi sampiona. Svaka cast kakva igra cestitke

avatar
Danga
Friday, 14.08.2020
23:02

Ne kažem da nisi u pravu ali tek treba da se dokažu ako City prođe dalje i protiv PSG ( najvjerovatnije) imali su i oni greški u odbrani danas dok ih je Barsa pravila konstantno.

avatar
Bojan Djordjevic
Saturday, 15.08.2020
00:28

E druze moj, Bayern ne treba nikome da se dokazuje, PSG i City moraju da se dokazu, kada su oni osvojili klempavka, nikada nisu igrali ni finale Lige Sampiona, a nazalost po njih Bayern je ponovo masinerija i oni opet nece osvojiti ovo takmicenje.

avatar
Bádr Hari
Friday, 14.08.2020
22:52

hocu li ikad videti kako moj idol Messi osvaja neki bitan trofej? mlad sam pa ne pamtim one ranije titule LS. nista sad mi ostaje da aktiviram svoje brojne profile kao sto su Manch City,mrki789,Suarez9,04 ,LownsucBloaty,xenon,04,vinnie paul i da branim mog idola Messija. :D

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 14.08.2020
22:52

Koliko si ocajan trener i koliki si raspad od kluba kada u jednoj utakmici primis vise golova nego celsijevo obdaniste u dve

avatar
Solskjerove bebe
Friday, 14.08.2020
22:52

Barsa je toliko lose igrala da sam mislio da Bayern protiv Celsija igra

avatar
damjan89
Friday, 14.08.2020
23:01

Sreca pa vi igrate protiv Kopenhagena i slicnih, inace bi na poluvreme prekinuli mec, jer je program za odrasle dozvoljen samo posle 12.

avatar
Solskjerove bebe
Saturday, 15.08.2020
10:55

Nas u Lp nikad niko nije obruko, a ti sto si do jucer pratio tenis i odjednom postao specijalac za fudbal u to necu da zalazim

avatar
Lol xxxxxxxx
Friday, 14.08.2020
23:31

Koji kompleksi druze tebe muce 😂😂😂

avatar
Consigliere 1927
Friday, 14.08.2020
22:51

A smejali ste se Zvezdi...

avatar
tanzar
Friday, 14.08.2020
22:51

Pike i Lengle tutubani odma u penziju

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 14.08.2020
22:50

Sta vam rekoh posle pobede bayerna nad celsijem ima da nakantaju barsu, mogu messijevifanboysi da udaraju minuse sa svojih fake naloga ali na kraju se pokaze ko je u pravu. Kad god barsa gubi messi se setka nezainteresovano, bas podize tim nema sta, pravi lider. Mirjevac brate sta imas sad da kazes, lopta jeste okrugla ali nemorate bas 8 puta da dozvolite da se otkotrlja u vasu mrezu

avatar
Maksim
Friday, 14.08.2020
23:30

Druže, tvoj nalog je takođe fejk. Moj takođe. Svaki nalog ovde.

avatar
Red blood
Saturday, 15.08.2020
10:15

A sta znaci fejk nalog?

avatar
P. S.
Friday, 14.08.2020
22:50

To je razlog zašto sam smatrao da je mnogo bolje da izgube od Napolija, a to je ujedno i debakl koji smo imali u najavi od početka sezone. Sada očekujemo reakciju Barse kao i nakon debakla protiv Rome i Liverpoola - bio je to samo jedan loš dan i ne može se uvek pobeđivati.

avatar
Alexander Stonsky
Friday, 14.08.2020
23:01

Samo je falio Don Juan Rakitić da upotpuni magiju na terenu. Taman čovek pomisli da će biti nekih pozitivnih promena i setiš se da nam Pjanić dolazi sledeće sezone 😂😂.

avatar
Dimebag Darrell
Friday, 14.08.2020
23:41

Mislim da je ovo na kraju i dobro za Braselonu jer ce sada morati da promjene dosta stvari a to su trebali vec davno. Tako da ovo moze izaci samo na bolje. Da su nekom srecom prosli dalje, sve bi se nastavilo istim putem.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 14.08.2020
22:50

Hvala ti Boze sto smo ispali od Liona ...

avatar
LEO-nid
Friday, 14.08.2020
23:15

Realan i iskren lik skroz. Veliki rispekt od jednog navijača Barse..

avatar
Gorila u magli! LFC
Saturday, 15.08.2020
00:14

Imas pice od mene loodi.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 15.08.2020
00:04

Hvala ! A navijaci Reala nikad ne bi priznali da su i oni srecni sto su ispali realativno bezbolno ... Sportski pozdrav

avatar
Devil born 1878
Friday, 14.08.2020
22:50

Au. Bajern ubedljivo najjaca ekipa sveta trenutno

avatar
Колатерална Штета
Friday, 14.08.2020
23:17

Ispašće od Sitija. Plastično finale. PSŽ - MC

avatar
Bojan Djordjevic
Saturday, 15.08.2020
00:51

Ako si ovo napisao u sali onda je ok.PSZ mozda stigne do finala, City ima nemogucu misiju pred sobom.

avatar
MunzeKonza
Saturday, 15.08.2020
00:32

Nema sanse, dobija Bajern 3:0 ili 3:1

avatar
BancheS_Arsenal
Friday, 14.08.2020
22:50

Jel igro Messi? 🤦‍♂️😂😂😂

avatar
fadsasdfads
Friday, 14.08.2020
22:54

Nije jos samo sto nije stigao iz Mordora dace 5 komada Bajerni samo sto nije 😂

avatar
Herkules88
Friday, 14.08.2020
23:00

Naravno da igrao samo nije imao sa kim, od onoliko grešaka odbrane u dodavanju nije lopta ni stizala do njega, a da uradi nešto u napadu sa De Jongom, Vidalom, Buskecom i Robertom?