Barsi se ovako nešto davno nije dogodilo!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 11.02.2018.
21:22
Izvor: Sportske.net

Znate li kada je poslednji put bilo 0:0 na Kamp nou?!

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone razočarali su pred svojim navijačima, pošto su odigrali bez golova protiv Hetafea.

Poslednji put kada nije bilo golova na Kamp nou dogodilo se 16. aprila 2016. godine, kada je Kameni sačuvao mrežu Malage, kao danas Guaita.

Inače, ovo nije prvi put da je Hetafe sačuvao mrežu na Kamp nou, pošto je po vođstvom Mihaela Laudrupa 2008. godine takođe bilo 0:0.

Pored toga, zanimljiv je i podatak da Barselona u prvom poluvremenu nije imala šut u okvir gola što joj se nije desilo od aprila 2012. godine kada su Katalonci igrali sa Real Madridom.

Barselona je danas vezala i drugi remi i dopustila Atletiku da se približi na samo sedam bodova zaostatka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Andres
Monday, 12.02.2018
05:02

Tako to biva kad pojmas od trenera drzi jednog od najkreativnijih vezista koje ima na beku a rakitic ima toliko zacementorano mjesto u timu da mu cavi iz najboljih dana ne bi uzeo isto. Kad mu veziste budu igrali buskec robeto i inesta moze se ocekivati neka igra. Sve ostalo je gubljunje vremena. Srecom pogledah sastav prije meca pa nisam gubio vrijeme gledajuci ovu tragediju od 90 minuta

avatar
Lecter
Sunday, 11.02.2018
22:47

Naleteli na ekipu koja se dobro brani.Kad na to jos dodas da Mesi nije igrao dobro stalo je sve.Jedna od najvaznijih karika Alba takodje podbacio.A znamo koliko su njih dvojica ove sezone kreirali akcija i koliko je golova padalo preko njih dvojice.Kad na to jos dodas losu selekciju igraca od strane Valverdea tesko je bilo pobjediti Dana's.

avatar
Logika i argumenti
Monday, 12.02.2018
13:46

Sta nas briga,resili smo prvenstvo i kup...Sto se mene tice i remi je zlatan tj sve sem poraza..U ligi sampiona treba dati sve od sebe a ovo lagano privesti kraju...

avatar
Logika i argumenti
Tuesday, 13.02.2018
02:10

Slazem se brt,odlaskom neymara svi smo mislili da je sezona izgubljena a medjutim tim nas sve iznenadio...Kup i Liga su na tanjiru a jos imamo fine sanse u ligi sampiona s obzirom da se vec sastaju real i PSG i mi cak mozemo da izbacimo neugodni Celsi...

avatar
Lecter
Monday, 12.02.2018
18:05

Da nam je neko ponudio duplu krunu u avgustu svi bi prihvatili.Ali opet treba zadrzati ovih +7 kao i pobjediti Sevilju u kupu.