Barselona "zaledila" Inter!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 10.12.2018.
18:08
Izvor: Sportske.net

Iz Milana su se i pribojavali ovakvog scenarija...

EPA-EFE/ANDREU DALMAU
EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Povezane vesti

Inter ima veoma težak zadatak u Ligi šampiona.

Da bi Italijani otišli u narednu rundu takmičenja potrebna im je pobeda nad PSV Ajndhovenom, a i u tom slučaju moraće da čeka ishod meča na Kamp Nou između Barselone i Totenhema.

Ukoliko "Pevci" naprave veliko iznenađenje i pobede Špance, "Neroazuri" će okončati takmičenje u najelitnijem evropskom rangu.

U prilog im ne ide činjenica da je Ernesto Valverde odlučio da odmori jednu od najvećih zvezdi baš na sutrašnjem meču, a ni reči stručnjaka iz Baskije ne ulivaju previše poverenja ljudi u Interu.

"Imaćemo puno rotacija u sutrašnjem sastavu jer igramo jako bitnu utakmicu u subotu. To nam je vrlo bitno u Primeri, a igrači će protiv Totenhema pokazati koliko možemo da računamo na njih. Idemo na pobedu u svakom slučaju", kazao je Valverde na današnjoj konferenciji za medije.

Ako je Interu za utehu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rooster
Tuesday, 11.12.2018
13:30

Brate kakvi su ovi italijani....pa gledajte da pobedite PSV a tamo sta bude!

avatar
P. S.
Monday, 10.12.2018
20:34

Što se Intera tiče nebitno im je šta Valverde kaže, jer će on svakako dati sve od sebe (rotacijama, izmenama, 'taktikom', čim god stigne) da protivnik pobedi, kao i u svim dosadašnjim utakmicama. Međutim često se dešavalo da mu 'stvari izmaknu kontroli', da mu Messi 'pomrsi račune' itd., tako da ni pobeda Totenhema nije izvesna, ako je za utehu Interu. :D

avatar
Mirjevac
Monday, 10.12.2018
22:02

Nije bas tako, Inter treba prvo da pobedi PSV pa tek onda da ceka sta ce da uradi Barca, a ne ovd da kritikuje barcu a on mozda nece ni da pobedi! Barcu je bolje da Inter ide dalje ko zna mozda se opet sretnu kasnije i da gga Barca opet ocuka ko baka tepih, dok Totenhem je barca isto cukala ali nekako mnogo lakse reala! zato je barci bolje da pobedi!

avatar
P. S.
Tuesday, 11.12.2018
01:19

Ono sa čime se moraš pomiriti je da konstantno imaš debakl Barse u najavi dok god na njenoj klupi sedi Valverde, nezavisno od toga da li će sutra Barsa pobediti Totenhem sa 4:1 ili izgubiti sa 0:5, nezavisno od toga da li joj trebaju bodovi ili ne, nezavisno od rezultata prve utakmice u nokaut fazi itd. Nakon prošlogodišnjeg debakla protiv Rome sa Valverdeom na čelu (najsramotnije utakmice Barse u ovom veku) mislim da je sve vrlo jasno - igraš, pobeđuješ, guraš dalje sve dok ne doživiš debakl od neke ekipe koju si 'očukavao k'o baka tepih', a onda sramno ispadneš iz daljeg takmičenja. To se neće promeniti sve dok Valverde sedi na klupi.

avatar
Oldboy
Monday, 10.12.2018
19:16

To bih i ja uradio da sam on