Barselona stiže u Torino, Juve strepi od "ranjenog lava"!

Autor: Stefan Matić
utorak 27.10.2020.
13:44
Izvor: Sportske.net

Italijani upozoravaju.

EPA-EFE/Andreu Dalmau
EPA-EFE/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Sutra se igra derbi drugog kola Lige šampiona.

Pozornica će biti smeštena u Torinu, Juventus dočekuje Barselonu od 21 čas. Katalonci dolaze posle poraza u "El Klasiku", u domaćem prvenstvu Barsa nema pobedu već tri kola dok su LŠ počeli trijumfom nad Ferencvarošem.

Juventus broji sitno do novog testiranja Kristijana Ronalda, jasno da sa i bez Ronalda "bjankoneri" nisu isti tim. Njegov višegodišnji takmac u pogledu Zlatne lopte nije dobro krenuo u novu sezonu.

Kapiten Mesi nije bio "prisutan" tokom utakmice sa Madridom, ima svega dva gola ove sezone, ali Tutosport upozorava da je Argentinca ranjeni lav koji bi lako mogao da okrene liste i povede Kumanovu četu ka pobedi u Torinu.

Holandski stručnjak se uzda u kvalitet svog najboljeg igrača, nadamo se da će spektakl biti potpun te de će Ronaldo i Mesi još jednom podeliti pozornicu.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Tuesday, 27.10.2020
15:10

Lav je ranjen pre 3-4 godine, a od tada naovamo ne samo da je izranavljen vec ga je Bartomeu pretvorio najpre u divlju, potom u domacu macku i na kraju u misa. A ko moze da se plasi ranjenog misa osim drugih miseva?