Barsa zaigrala, možda prekasno - Potopljena "podmornica"!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 05.07.2020.
23:53
Izvor: Sportske.net

Fantastična partija Antoana Grizmana.

EPA-EFE/DOMENECH CASTELLO
EPA-EFE/DOMENECH CASTELLO

Povezane vesti

Pobeda Barselone u okviru 34. kola španske Primere, savladan je Viljareal na "Madrigalu", pa su tako zadržane matematičke šanse da ovaj klub može do titule.

Već u trećem minutu 0:1 u korist Barselone. Serđi Roberto je prošao po levoj strani, uposlio Grizmana koji uspeva da savlada golmana domaćih Asenha.

Nismo dugo čekali na novi gol na današnjem meču.

Viljareal je krenuo u kontru, igrao se 14. minut, Kazorla je opalio po lopti, Ter Štegen je odbranio, ali je lopta došla do Morena koji ne greši, 1:1.

Prošlo je svega šest minuta do sledećeg gola, ponovo u mreži Viljareala. Ovoga puta je strelac bio Luis Suarez, Mesi je odradio maestralan posao na sredini terena, izbacio dva igrača protivničkog tima, a potom dodao do Urugvajca koji fantastičnim šutem pogađa mrežu "podmornice".

Ako je Suarezov gol bio majstorija, šta onda reći za gol Antoana Grizmana u 45. minutu. Ponovo je Mesi odradio lavovski deo posla, odvukao dva svoja čuvara, ostavio petom loptu za Grizmana koji lobuje golmana za velikih 1:3!

U drugom delu igre nije bilo previše uzbuđenja, prvo je Mesi postigao gol koji je poništen, a potom u 87. minutu gol u mreži Viljareala, četvrti po redu danas. Postigao ga je Ansu Fati, asistencija se piše Albi.

Gosti su mogli i do petog gola, prvo je prečka Mesija iz slobodnjaka sprečila Barsu, potom i čudesni Serhio Asenho.

Barsa se ovom pobedom probudila, ali verovatno je prekasno, ostalo je svega četiri kola do kraja prvenstva, a Real Madrid ima 4 boda prednosti.

baner
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 06.07.2020
15:41

Nije SerHi Roberto centrirao nego Alba i nije Grizman dao gol nego je bio autogol.

avatar
Mirjevac
Monday, 06.07.2020
00:52

Nije barca kasno dobro zaigrala, barca uvek dobro igra, ali sudije i Var unistavaju spanski fudbal! Da nisu sudije i Var realu pomogle on bi sad bio mozda cetvrti ili treci, u zasdnje sedam utakmice sudije i Var poklanjaju realu penale i ponistavaju drugim klubovima postignute golove protiv reala, kad bi se zbrojilo sedam utakmica puta tri boda, to je 21 bod, kojeg je real dobio na poklon od sudija i Vara, ali bacimo pola u vodu nek pola od tih sedam utakmica odigrano nereseno, to je oko eto neka bude 11 boda, koje su sudije poklonile realu a druge klubove ostetile! Znaci 77 boda sad ima real minus 10 jednako je 67 boda, tako da barca bi sad begala realu cistih 6 boda, ali sudije i Var imaju moc! To je samo grubo proracunato sigurno bi barca vise begala da je sve regularno!

avatar
Lecter
Monday, 06.07.2020
00:45

Imas Ansu Fatija a oces 200 miliona da das za Nejmara i Lautara i ne znam vise koga. Momak je takav potencijal da to nije normalno.

avatar
P. S.
Monday, 06.07.2020
00:15

Vidi, vidi ko se to nama usudio da šutira ka protivničkom golu. Neshvatljiv potez Grizmana u trenutku kada je imao Vidala desno i Busquetsa i Lenglea pozadi. Pravi trenutak za pobedu u gostima sa obzirom da su titulu izgubili pre nekoliko kola. U svakom slučaju to bolje izgleda kada igraju potpuno nebitnu utakmicu i kada im protivnik ostavi dosta slobodnog prostora, a ne ugrožava preterano njihov gol.

avatar
Don Andres
Sunday, 05.07.2020
23:59

roberto u veznom redu je nesto sto je barsi falilo u zadnjih par godina. koliko je samo prodoran. podsjeca me na cudni mix cavija i inieste. konstano se krece i otvara saigracima, sjajna partija sto se njega tice. klinci opet pokazali kvalitet i fati i riki bas dobri sa obzirom na skromnu minutazu. generalno su svi bili ok veceras.

avatar
RIP-chechk
Monday, 06.07.2020
00:58

Ja i zaboravio da je on ucen u akademiji ko vezni, igrao beka previse, lepa partija Barse, ali dsta promenljivo ove sezone. Vljda ce se spremiti za LS. Kad u ligi sad zaostaju.

avatar
Don Andres
Monday, 06.07.2020
18:03

On je rodjen da igra veznog u barsi, to ucio citav zivot a ovim magovima od trenera igra beka. Cak i to zna odigrati sasvim solidno ali je realno potpuno tracenje njegovog talenta igra na svakoj poziciji osim veziste. Ova sezona je bila dosta losa, ali sta da se radi. Ne moze se uvijek pobjedjivati i osvajati sve. Mislim da je barsi jedino potrebna promjena na najvisim funkcijama i dovodjenje ozbiljnog strucnjaka na klupu. Igracki kadar je izuzetan, samo ih treba uklopiti

avatar
Bádr Hari
Sunday, 05.07.2020
23:55

hahah sudije namerno mom idolu Messiju ponistavaju gol samo da ne bi uzeo zlatnu loptu. :D

avatar
Bádr Hari
Sunday, 05.07.2020
23:54

ma dzabe sve sto je Barsa pobedila kad su mom idolu Messiju ponistili gol. ne mogu da se radujem ako on ne da gol. :D:D:D