Barsa vodi 16 igrača na poslednji meč, tri golmana i četvoricu iz B tima

Autor: Nikola Miloradović
subota 18.07.2020.
18:45
Izvor: Sportske.net

Katalonci desetkovani protiv Alavesa.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Barselona je i zvanično ostala bez šansi da se domogne titule u pretposlednjem kolu, podsetimo da su ispali i iz Kupa kralja, kao i da je Real osvojio Superkup, te do trofeja mogu samo preko Lige šampiona ove sezone.

Mesi je izjavio kako mnogo stvari mora da se popravi kako bi se prošao Napoli u osmini finala elitnog takmičenja, videćemo kako će Barsa igrati u LŠ nakon brojnih razočarenja ove sezone.

Kike Setijen, kome se ozbiljno drma klupa, rešio je da na poslednji meč u sezoni povede 16 igrača i isproba neke nove stvari.

U Vitoriju neće putovati Pike, Rakitić i Firpo koji su suspendovani, Grizman, Umtiti i Dembele, koji su povređeni, kao ni Artur Melo, koji je dogovorio transfer u Juventus.

Tu su zato tri golmana (Ter Štegen, Neto, Arnau) i četiri igrača iz B tima, uz Arnaua tu su i Arauho, Riki Puđ i Ansu Fati.

Očekivalo se da ova četvorica igraju protiv Malage za rezervni tim u borbi za plasman u viši rang, ali je Setijen odlučio da ih povede na meč poslednjeg kola španske Primere za sezonu 2019/20.

Baner 7

The final squad list of the 2019-20 @LaLigaEN season | #AlavésBarça pic.twitter.com/jurFjKIhjp

— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 18, 2020

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke