Barsa ubeđuje štopera!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 19.04.2018.
11:36
Izvor: Sportske.net

Katalonci bi sve da završe do početka Mundijala.

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Digla se prašina u engleskim i španskim medijima, nakon što su se pojavile informacije da je Samuel Umtiti tražio novi ugovor od Barselone.

Francuz navodno nije zadovoljan svojim primanjima, bilo je pisanja da je od kluba zahtevao platu od devet miliona evra na godišnjem nivou, što bi ga stavilo u rang sa Inijesto i Suarezom.

Uprava je naravno odbila tu mogućnost, a odmah se pojavila priča da bi pomenutu situaciju mogao da iskoristi Mančester Junajted, koji je veoma zainteresovan za Francuza.

Mnogi su Umtitija već preselili na "Old Traford", kako bivši štoper Liona u trenutnoj saradnji sa klubom ima i otpusni klauzulu od samo 60 miliona evra, što klub poput Junajteda može vrlo lako da plati.

U Barsi su svesni da je Umtiti postao važan deo tima, te su spremni da pregovaraju i pokušaće da po kratkom postupku naprave dogovor sa Francuzom, kako bi odbili zainteresovane strane novom klauzulom.

Ideja uprave je da se sve završi do početka Svetskog prvenstva, gde će Umtiti sasvim sigurno biti jedna od uzdanica Didijea Dešana, a Barsa u novu saradnju sa fudbalerom želi da umetne otupusnu klauzlu tešku 250 miliona evra.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
StefMU
Thursday, 19.04.2018
17:05

KAko ne shvatate ljudi da on samo koristi Junajted da bi ga Barsa platila. Pa isto to je radio i Ramos pre 3 godine i jos mnogi. OStaje sigurno.

avatar
Аполо
Saturday, 21.04.2018
18:22

Ostaje ako dobije bolji ugovor, ne kazem da koristi situaciju ali videli smo koliko su svi ogrezli za novcem, ne bi bilo iskljuceno ako se ne dogovori sa Barsom da baci pogled ko moze da mu obezbedi tolika primanja.

avatar
jv
Thursday, 19.04.2018
15:24

Igračina, treba da dobije veći novac jer ga zaslužuje. Pa oni toliko plaćaju Ardu Turana!

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 19.04.2018
14:19

Kao sto se i pisalo, zbog plate koju su dali Mesiju, zatim i Kutinju, a na leto ako dovedu i Grizmana, ostali igraci ce postati nezadovoljno

avatar
Lecter
Thursday, 19.04.2018
13:52

Malo je napumpana prica oko Umtitija.Mislim da je onim ljubljenjem grba nakon gola dao do znanja da nece nidje da ide.Ako gledamo danasnje cifre definitivno zasluzuje covjek vecu platu i treba da je dobije.

avatar
V84
Thursday, 19.04.2018
12:34

Ukoliko mu je novac najprioritetniji onda neka putuje slobodno. Barsi trebaju igraci sa zdravijim sportskim ambicijama. Zadnjih par utakmica umtiti daleko losiji nego inace.

avatar
Mangus
Thursday, 19.04.2018
12:13

Pitanje je sta ce decko izabrati. Zasluzuje povisicu, ali lovu kao u utd-u nece dobiti. ZnCi ili trofeji i pristojna lova ili bas masna lova i veliko pitanje da li ve se skoro