Barsa strepela, ali ipak upisala tri boda u San Sebastijanu

Autor: Nikola Miloradović
subota 15.09.2018.
18:13
Izvor: Sportske.net

Real Sosijedad je zaslužio više.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

U okviru četvrtog kola španske Primere, Real Sosijedad je ugostio aktuelnog šampiona Španije, ekipu Barselone.

Na kraju su gosti i slavili, nakon nekoliko minuta pada koncentracije u domaćim redovima, bilo je 1:2 (1:0) za katalonski sastav.


Poveli su domaći fudbaleri u 12. minutu, sjajan gol je postigao Elustondo. Moreno mu je spustio glavom, ovaj je uhvatio volej iz zakucao loptu u mrežu nemoćnot Ter Štegena.

Igrao se 36. minut, kada je Barsa konačno napravila kvalitenu priliku, Pike je skočio nakon kornera, ali je oslao loptu pored gola.

Otišlo se na odmor sa minimalnih 1:0 u korist domaćina, a nakon 10 minuta igre u nastavku Mesi je bio u prilici da poravna rezultat, ali je nakon sjajnog prodora nešto slabije šutirao, pa je Ruli uspeo da sačuva mrežu.

Tri minuta kasnije, nova šansa za goste, Dembele tuče glavom, ali pored gola.

A onda, fantastična šansa za Sosijedad. Ojarzabal izbija sam pred gol gostiju, namešta se na udarac i loptu šalje preko gola Barselone.

Prštalo je u tim trenucima u San Sebastijanu, samo dva minuta kasnije nova šansa za Mesija, ali je zemljak Ruli ponovo bio bolji.

U 62. minutu, šansa na drugoj strani, ponovo Ojarzabal i ponovo sjajna prilika, ali je ovoga puta Ter Štegen izvrsno intervenisao.

A onda, za samo tri minuta, potpuni preokret.

Najpre u 63. minutu nakon pokušaja Pikea, do odbitka dolazi Suarez i smešta ga u mrežu domaćina za 1:1.

Nisu se domaći fudbaleri još opasuljili, Barsa dolazi do preokreta, Dembele šutira sa ivice šesnaesterca i matira Rulija za 2:1 u korist gostiju.

Nije se Sosijedad predavao, napadali su u nastavku, veliku šansu je u 86. minutu propustio Huanmi. Merino je poslao savršen pas, Huanmi je izbio sam pred Ter Štegena, savladao ga je, ali je glavom loptu ipak poslao pored gola rivala.

U finišu je Suarez bio u prilici da otkloni sve dileme, ali je njegov udarac iz izgledne pozicije odbrana Sosijedada uspela da izblokira.

Na kraju trijumf Barse, za održavanje maskimalnog učinka od starta sezone, mada se mora priznati da je Sosijedad danas zaslužio makar bod.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Armani
Saturday, 15.09.2018
20:14

Ilaramendiju oprostena 3 druga zuta a ne nosi realov dres,pokusao realov sudija na sve nacine da izbori bod socijedadu ali nije islo ni pokraj ne bas neke partije barse.

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 15.09.2018
18:31

Ocajna igra u napadu,neorganizovanost u odbrani,nepostojanje veznog reda u prvom poluvrermenu,nedostatak kretanja svih igraca,mnogo srece,sablonske izmene,sve u svemu jedno klasicno gostovanje Barselone.Mesi jako los na oba gostovanja ove sezone,konstantno bez lopte,previse uvlaci u sredinu i pravi guzvu (Bolje drugo poluvreme,ali generalno slabo je to)...Ter Stegen odlican,kao i Kutinjo koji je uneo mnogo zivosti,pokrenuo vezni red(koliko je to moguce) i ponovo pokazao da mora da bude u startnih 11,pogotovo na ovakvim mecevima...

avatar
Rise up
Saturday, 15.09.2018
20:08

Kutinjo je za Brazil igrao oba prijateljska meca dok je bila ova pauza plus daleki put i zato nije igrao od pocetka. A njegovo mesto u 11 nije sporno mislim. I stvarno se videlo njegovom ulaskom nova energija,bio je konkretan sa lotom uvek napred.

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 16.09.2018
00:07

Znam,ali iskreno bolje da je odigrao ovo od pocetka,pa da je pauzirao protiv PSV-a...Mnogo nam je usporena veza bez njega,jedini menja ritam,i moze da povuce loptu napred...Nepohodan je ,pogotovo kada Mesija nema kao danas...

avatar
_mladenq
Saturday, 15.09.2018
18:29

valverde doktor:D

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 15.09.2018
18:22

Ali sta su sve baski promasili pa to je fantasticno.

avatar
SL_Komedija
Saturday, 15.09.2018
18:22

Koliko startova je dozvoljeno Iljaramendiju dok ne dobije drugi žuti? Barsa očajna, sreća pa je Ter Štegen imao svoj dan.

avatar
Boixos_Nois
Saturday, 15.09.2018
19:04

Igrače Reala se mora štititi bez obzira da li oni igrali u Realu ili ne

avatar
Rise up
Saturday, 15.09.2018
18:20

Remi je bio najpravedniji. Sve pohvale za Ter Stegena. Valverde standardno kukavica taktika kada Barselona ima prednost. Ipak najupecatljivija situacija je Iljaramendi. Bas sam gledao hajlajtse posle meca.Prvo 60 minut mu oprostio sudija drugi zuti,pa 67 minut jos jednom oprostio to bi bio treci zuti,pa 80 minut to je vec 4 zuti karton iako ne postoji u fudbalu 4 zuta kartona. Ali izgleda njemu je dozvoljeno 😀Presmesno.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 15.09.2018
18:18

U kladionici isped mene neki deda stavio deset hiljada iz keca u dvojku, sta ti je iskustvo.

avatar
Tata Messi
Saturday, 15.09.2018
18:15

Slabo!Prvo Rakitic celo prvo poluvreme proveo kao stoper,onda ubacuje Vidala umesto Dembelea.Pike nema vece rupe od njega.Sosijedad je imao sansi da da 3-4 gola.A sudija kao da je zaboravio da ima zuti karton.Ponovice se Roma ove sezone jer naci ce se neko ko ce iskoristiti sve ove sanse.