Barsa skupo 'platila' bod na Vandi - Za jednog gotova godina, za drugog sezona!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.11.2018.
14:05
Izvor: Sportske.net

Lider španske Primere skupo je platio bod osvojen na stadionu "Vanda Metropolitano" u derbi susretu sa Atletiko Madridom.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone remizirali su u subotu uveče sa Atletiko Madridom (1:1) i tako odbranili lidersku poziciju na tabeli španske Primere.

"Jorgandžije" su imale gol prednosti do poslednjeg minuta susreta, a onda je Usman Dembele pogodio za izjednačenje i konačan rezultat.

Gosti su zadovoljni napustili "Vandu", ali je dan kasnije medicinska služba podnela Ernestu Valverdeu "račun" od kojeg će ga zaboleti glava.

Brazilac Rafinja pokidao je prednje ukrštene ligamente levog kolena i u danima koji slede biće podvrgnut operaciji. Svi znamo da se radi o jednoj od najtežih povreda u svetu sporta i zbog toga ne treba očekivati Rafinjin povratak do kraja sezone.

Serđi Roberto je prošao dosta bolje, doživeo je povredu zadnje lože na levoj nozi, ali će i on morati na pauzu. Očekuje se da van terena provede tri do četiri nedelje. U najboljem slučaju Serđi Roberto će odigrati prvenstveni duel sa Seltom koji je zakazan za 22. decembar, a ukoliko oporavak potraje četiri nedelje izvesno je da neće na teren do kraja godine.

U Barsinoj ambulanti već se nalaze Filipe Kutinjo, Serđi Samper i Tomas Vermelen, s tim što bi sva trojica do kraja novembra trebalo da se vrate u takmičarski ritam.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Coole
Sunday, 25.11.2018
17:10

Jos da se rakitic povrijedio to bi bilo naj pojacanje sezone

avatar
_mladenq
Sunday, 25.11.2018
16:40

ovo je odlicno, kad je vec nosati preglup sam po sebi, onda sreca radi svim silama za njega, rafinja povredjen pa ga ovaj vise nece moci uvoditi da ubije u pojam sve koji prate utakmicu, a s roberto takodje nema sta da trazi u prvih 11 pored semeda

avatar
Rise up
Monday, 26.11.2018
00:05

Sve se slazem. Naravno ne zelim povredu nikome ali Roberto previse gresaka,doduse igra na pogresnoj poziciji,ali nema sta da trazi u 11, a Rafinja realno nije ni za 18 igraca. Vise je kalibar za Sosjedad ili Viljareal.

avatar
P. S.
Sunday, 25.11.2018
15:25

Pa i nije baš tako skupo. Žao mi je kada pročitam da se bilo ko povredio čak i lakše, a kamoli teže, ali Rafinjino odsustvo će pre biti pojačanje. I S. Robertu će dobro doći pauza, što zbog njega (jer je u očiglednom padu forme), ali još više zbog Valverdea koji ne zna gde udara sa njim. Ostaje da se vidi da li će i kako doktor uspeti da popuni mesto desnog beka, a da mu ne igra Semedo. :D

avatar
zeks
Sunday, 25.11.2018
15:24

Stvarno steta za Roberta ali ovo je odlicna prilika da Semedo pokaze zasto on treba da bude prvi izbor na desnom beku.Nesrecni Rafinja,za njega svaka povreda znaci kraj sezone.